VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ!

28 Ekim 2013

Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, yerel seçimler öncesi belediye başkanlığına aday adayı ...

Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, yerel seçimler öncesi belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı. Zulümlere karşı ‘Köroğlu olacağım’ diyen Akduman, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a da teşekkür etti.

 

Her dönem olduğu gibi yerel seçimler öncesi yine aday adayı olacağı konuşulan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, sonunda beklenen açıklamayı yaptı. Birçok kulvarda seçimlere girerek aday olan Akduman, 2014 yılında yapılacak olan seçimler öncesi Bolu Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı. İki bayramı bir arada kutladığını söyleyen Akduman, “Bugün ben iki bayramı birden kutluyorum. Birincisi Ak Parti’ye katılarak Bolu Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaat bayramımdır. İkincisi ise Cumhuriyet Bayramı’dır. Hepinizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun. Seçilenler kendini yönetecek kanunları yapar ve idare de kanunlar ile devleti yönetir. Ancak geçmiş hükümet dönemlerinde bu işler normal halde olmamış, milletimiz vekillerini seçmiş ama yönetim belli çıkarları olan despot bir kesimin elinden kurtarılamamıştır. İktidar olunmuş fakat muktedir olunamamıştır. Ancak 10 yıllık Ak Parti iktidarının ilk yılları sabır yılları olarak geçtikten sonra çok şükür bugün millet Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Ak Parti eliyle eline iktidarı alarak muktedirliğini Cumhuriyet tarihinde ilk defa göstermiştir. Buna ne kadar şükretsek azdır” diye konuştu.

BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Hala devam etmekte olan Köroğlu Festivali’nin düzenlenmesinde emeği geçen mevcut Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a da teşekkür eden Akduman, “Bolu Belediyemiz tarafından Köroğlu festivali düzenlenmiş ve şu anda da devam etmektedir. Başkanımıza çalışmaları için teşekkür ediyorum. Asırlar önce Köroğlu’nun zalim Bolu Beyine karşı olan misyonu bugün Ak Parti ve Sayın Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından halka zulüm eden ülke beylerine karşı sürdürülmektedir. Ak Partimizin başta Genel Başkanı olmak üzere, genel merkez ve il, ilçe teşkilatlarına kadın ve gençlik kollarımıza ve üyelerimize Türkiye’ye medeniyet yarışında Türkiye’ye çağ atlattıkları için teşekkür ediyorum. Ben de her türlü olumsuzluk ve zulme karşı Köroğlu olup Bolu’ya hizmet etmek istiyorum” şeklinde konuşarak aday adalığını açıkladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.