VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYSAL'DAN YILMAZ ÇIKIŞI

27 Ekim 2013

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’dan seçim öncesi destek isteyerek, “Ankara, ...

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’dan seçim öncesi destek isteyerek, “Ankara, seçimlerde Alaaddin beyi desteklesin. Bolu’ya hayatını riske atıp çok iyi işler yaptı. CHP’liyim ama oyum onun” dedi. 

Marka şehir Bolu ve Uluslararası Köroğlu Festivali’ne katılmak üzere Bolu’ya gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Bolu Belediyesi’ni ziyareti sırasında ilginç bir olay yaşandı. Makamda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bekir Bozdağ, hayırsever işadamı İzzet Baysal’ın yeğeni ve İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ın sürpriz konuşmasıyla karşılaştı.

“CHP’LİYİM AMA OYUM ONUN”

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a seslenen Ahmet Baysal, “Sizlerden seçimlerde Alaaddin Beyi desteklemenizi istiyorum. Kendisi burada hayatını riske atıp iyi işler yaptı. Ben oyumu ona verdim. CHP’liyim. Bunu açıkça söyleyeyim. Belediye başkanlığı seçimlerinde oyum yine onun. Diğer belediye başkanı aday adayı arkadaşlarımız da buradalar. Onlara da sesleniyorum. Alaaddin beyi destekleyin” dedi.

Ahmet Baysal’ın konuşmasından sonra yanıt veren Bekir Bozdağ, “Baysal’lar da Bolu için çok önemli. Bir Köroğlu da onlar. Allah razı olsun” dedi.

1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    28 Ekim 2013 • 14:00
    bozdağ kimmiş baysalın yanında...biz bakan makan tanımayız..sadece boluda iş yapanı bilir ve seceriz baysal haklı galibaaa..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.