VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOZDAĞ'IN YILMAZ ANISI

27 Ekim 2013

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti’ni kapatılması davasında yargılananlardan biri olan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin ...

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, AK Parti’ni kapatılması davasında yargılananlardan biri olan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz için “Yargıtay Başsavcısı 'Çok tehlikeli bir adam yasak koyalım' dedi. O zaman başkanı ipten aldım” dedi.

Uluslararası Köroğlu Festivali için Bolu’ya gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, belediyeyi ziyaret etti. Bozdağ, gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile ilgili bir anısını anlattı. Bozdağ, AK Parti’nin kapatılma davası sırasında 

savcının Devlet ve millet için tehlikeli 72 kişi arasında Alaaddin Yılmaz’ı da gösterdiğini ifade ederek, “Devlet ve millet için çok tehlikeli ve tehdit gibi algılanan 72 kişiden biri de Bolu Belediye başkanıydı. Yargıtay Başsavcısı 'Çok tehlikeli bir adam yasak koyalım' dedi ama Anayasa Mahkemesi davayı reddetti. Ben de yasaklılar arasındaydım ama yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

O dönem partinin avukatlığını yapan Bekir Bozdağ anısını anlattıktan sonra gülüşmeler yaşandı. Bozdağ, “Ben başkanımızı ipten aldım” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.