VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEYKOZ 1 PUANA SEVİNDİ

26 Ekim 2013

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, karşılaşmada en mutlu olduğu olayı açıkladı. Beraberlik içinse çarpıcı konuşarak, ...

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, karşılaşmada en mutlu olduğu olayı açıkladı. Beraberlik içinse çarpıcı konuşarak, “İlerleyen haftalarda 1 puanın ne kadar değerli olduğunu göreceğiz” dedi.

Kırmızı beyazlı takımın kendi sahasında 1-1 berabere kalarak iki puan kaybettiği Adanaspor’un maçının ardından Ali Beykoz’dan ince mesajlar geldi. Karşılaşma öncesi rakibin kontralarla gol arayacağını bildiklerini ancak yine de golü yediklerini söyleyen Beykoz, “Maçtan önce kontralar yiyeceğimizi biliyorduk. Buna göre hazırlanmıştık. Arkaya atılan toplarla gol arıyorlardı. Kontraları yedik. Hatta kontra ataktan golü de yedik. Ama mücadeleyi bırakmadık” şeklinde konuştu.

“İLERİDE BİR PUANI GÖRECEĞİZ”

 Karşılaşmada kendisi en mutlu eden tarafında yoğun pas trafiği olduğunu ve kazanılan 1 puanın küçümsenmeyeceğini belirten Beykoz, “Bizim takımımızın en büyük gücü direnci ve yüreği. Bugün beni memnun eden durumlardan biri de pas trafiğini fazla yaptık. Rakip defansın boyu uzun olduğundan yerden oynadık. Neticede bir maç geçti. Kazanamıyorsan, kaybetmeyeceksin. İlerleyen haftalarda 1 puan ne kadar önemli olduğunu hep birlikte göreceğiz” ifadelerine yer verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.