VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İSTEDİĞİMİZ BU DEĞİLDİ

26 Ekim 2013

Boluspor, kendi evinde Adanaspor’a 2 puan vererek evine gönderdi. Ligde inişli çıkışlı performans sergileyen Boluspor, ...

Boluspor, kendi evinde Adanaspor’a 2 puan vererek evine gönderdi. Ligde inişli çıkışlı performans sergileyen Boluspor, 70 dakika yenik götürdüğü maçta rakip kalede golü zor da olsa bularak sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Maçın ilk dakikalarından Boluspor rakibi karşısında baskı kurmaya çalışsa da Adanaspor kontra ataklarla kalemize geldi. Karşılaşmanın 8. dakikasında sol kanattan yapılan ortada arka direkte boş kalan Talha konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.

DİREKTE PATLADI

Erken gel gol sonrasında rakip kalede gol arayan Boluspor baskılarını arttırdı. Emre'nin bir şutu direkten dönerken, Cemil'in bir kafa şutunda ekibimiz aradığı beraberlik golünü bulamadı. İki ekibinde 1. devrede birer penaltı beklentisini hakem Erkan Ergin devam kararı verdi.

BAMBAŞKA BOLUSPOR

Boluspor soyunma odasına 1-0 geride giderken, ikinci yarıda daha istekli bir oyun ortaya koyarak başladı. Kırmızı beyazlılar başlama düdüğü ile birlikte rakip kalede beraberlik golünü ararken, yapılan iki oyuncu değişikliği ile pozisyon zenginliği daha da arttı. İlk devrenin sonlarına doğru Dimitrov Fatih Gül'ün yerine oyuna girerken, Çağrı 46. dakikada yerini genç Orhun'a bıraktı.

İSKENDER SAHNEDE

İkinci yarıda ekibimizin golü 79. dakikada iskender'den geldi. Serbest vuruşta kale içine gönderilen topa İskender, Veli'nin müdahalesine rağmen topu filelere göndererek durumu beraberliğe taşıdı. Bu golden sonra hem tribünler biraz daha hareketlenirken, galibiyet golü arayışları da arttı. Karşılaşmanın 88. dakikasında Tiago kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu pozisyon sonrasında Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş itirazlarından dolayı tribüne gönderilen isim oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.