VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GERÇEĞİNİ ARATMADI

26 Ekim 2013

Mudurnu'da yapılan deprem tatbikatında ekipleri kendilerini senaryoya öyle kaptırdı ki, gerçekten deprem olacağı inanmış gibiydiler.

Mudurnu'da yapılan deprem tatbikatında ekipleri kendilerini senaryoya öyle kaptırdı ki, gerçekten deprem olacağı inanmış gibiydiler. Enkazdan kurtarılan kişilere yapılan tıbbı müdahale de gerçeğini aratmadı.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü, Mudurnu Devlet Hastanesi, Mudurnu Belediyesi İtfaiyesi, 112 Acil Servis, AFAD ve UMKE ekipleri tarafından Mudurnu’da gerçekleştirilen deprem tatbikatında ortaya çıkan görüntüler görenleri gerçekten deprem mi oldu dedirtti.

Senaryo gereği 8.2 şiddetinde depremin olduğu Mudurnu'da, Devlet Hastanesi hasar gördü ve yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye, UMKE ve AFAD ekipleri, kısa sürede yangını söndürerek, hastanede mahsur kalan yaralıların kurtarılması için çalışma başlattı.

Hastaneden UMKE ve AFAD ekipleri tarafından güvenli bir şekilde çıkartılan yaralılar, hastane bahçesinde oluşturulan kriz merkezinde tedavi altına alındı. Hastanenin üst katlarında bulunan yaralılar ise Mudurnu Belediyesi İtfaiyesi ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılara yapılan sargı da tatbikatın gerçeğine uygun yapıldığını gözler önüne serdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.