VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CHP'Lİ GENÇLERDEN BAYRAM DAVETİ

26 Ekim 2013

CHP Bolu Gençlik Kolları Başkanı Umut Atlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Cumhuriyet ...

CHP Bolu Gençlik Kolları Başkanı Umut Atlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Bayramı'nın önemine değinerek Bolu halkını 29 Ekim'de yapılacak fener alayı yürüyüşü ve Cumhuriyet kutlamalarına davet etti.

Atlı, Atatürk'ün eseri bir büyük devrim ve milletimize eşsiz bir armağan olan Cumhuriyetin ilanının 90. Yılını kutlamanın mutluluk, coşku ve heyecanı içinde olduklarını ifade ederek “29 Ekim bir doğum günüdür. Çağdaş bir ulusun doğum günü. Bir çağdaşlaşma projesinin, büyük bir atılımın başladığı gündür. Biz cumhuriyette buluşuyor, onunla yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin temel hedefi; görevlerini yerine getiren, haklarını kullanabilen, özgüveni gelişmiş, üretken bireyleri topluma kazandırmak olmuştur” dedi.

'HAK VE HÜRRİYETLERDEN YOKSUN TOPLUMLAR AYAKTA KALAMAZ'

Hak ve hürriyetlerden yoksun toplumların ayakta kalmaları ve yaşamalarının mümkün olmadığını söyleyen Umut Atlı, “Bu nedenle, bizlere ve gelecek nesillere düşen en önemli görev; Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını koruyup, kollamak iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz” şeklinde konuştu.

'TÜM CUMHURİYETÇİ GENÇLERİ BEKLERİZ'

Atlı, “Cumhuriyetimizin 90.yıl dönümünde Bolu halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü 19.00' da yapacağımız Fener alayı yürüyüşümüze ve meydanlara bayram kutlamaya Tüm Cumhuriyetçi genç kardeşlerimi ve Bolu halkını beklerim” diyerek açıklamasını bitirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.