VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"MAKAM DAĞITMIYORUZ"

26 Ekim 2013

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesinde il başkanlarını uyardı. Erdoğan, “Basit kulislerle, basit lobi ...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesinde il başkanlarını uyardı. Erdoğan, “Basit kulislerle, basit lobi faaliyetleriyle aday belirleme gayretine, bu tür oyunlara müsaade etmemelisiniz. Şehrine, hemşehrilerine en iyi hizmeti verebilecek kimse, onu aday olarak belirleyecek ve ilan edeceğiz” dedi.

AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Makam dağıtmıyoruz. Yerel seçimlerde aday belirlemede en önemli kriterler olarak liyakat, ehliyet, dürüstlük ve özellikle halkla irtibatı gözeteceğiz. Adaylar noktasında teşkilatın temayülünü ölçeceğiz. Meselemiz birilerine makam kazandırmak değil. Şehirlerimize hizmetkarları seçebilmektir. Şehrine, hemşehrilerine en iyi hizmeti verebilecek kimse, onu aday olarak belirleyecek ve ilan edeceğiz. Basit kulislerle, basit lobi faaliyetleriyle aday belirleme gayretine, bu tür oyunlara müsaade etmemelisiniz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.