VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILMAZ USTALIK DÖNEMİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

24 Ekim 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yerel seçimler öncesi başkanlığa yeniden talip oldu. Görkemli törende konuşan ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yerel seçimler öncesi başkanlığa yeniden talip oldu. Görkemli törende konuşan Başkan Yılmaz, “Ustalık dönemine doğru gidiyoruz. Sizlerden destek bekliyorum. Başbakanımız da bir kez daha devam derse Bolu daha da değişecek” dedi.

 

Ak Parti’de Abdullah Uzun’un ardından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da yeniden başkanlığa talip olduğunu söyleyerek aday adaylığını açıkladı. Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, İl Başkanı Ömer Sayın, ilçe başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı. Birçok başarıya imza attıklarını söyleyerek konuşmasına başlayan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Yeni bir parti kurmuştuk. O zaman herkes bize kucak açıp gel diyebilecek durumda değildi. Biz tek tek insanları ziyaret ediyor ve onlarla sağlıklı, düzgün bir parti kurmak için uğraş veriyorduk. Beraber yola çıktık. Çünkü Ak Parti belediyecilikten gelen bir partiydi. Genel Başkanımız da İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı’nda harikalar yaratmış ve Türkiye’nin gönlüne taht kurmuştu. Allah ona ‘yürü’ dedi. O partinin kurucu il başkanı olarak ben de Bolu’yu teşkilatlandırdım. Bu teşkilatta görev yaptığımız arkadaşlarında tamamına yakını da milletvekili, belediye başkanlığı, il genel meclisi ve belediye meclisinde görev almış arkadaşlarımızdır. Bolu’da o günden bu güne kadar birçok başarıya imza attık” şeklinde konuştu.

“ÇIRAKLIK VE KALFALIK BİTTİ”

 

Belediye başkanlığında ustalık dönemine doğru ilerlediklerini ve herkesten destek beklediğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Kurucu il başkanlığımdan sonra parti genel başkanım ve sizler bana bir görev verdiniz. Ben de Bolu halkının teveccühü ile belediye başkanı oldum. İlk dönemimde göreve gelmeden önce sıradan bir inşaat mühendisi ve bir çobanın oğluyum. İlk defa sağ görüşlü bir partiden belediye başkanı olarak seçildiysem, bu benden kaynaklanan bir şey değil. Tamamen Tayyip Bey’in, Türkiye halkının ona olan sevgisinin Bolu’ya yansıması sayesinde ben belediye başkanı oldum. Ben çıraklık dönemimi bu icazetle geçirdim. Ondan sonraki dönem geldi. Partim ve genel başkanımız ‘sen iyi gidiyorsun’ dedi ve Bolu halkı tekrar beni bu göreve getirdi. Bu da kalfalık dönemiydi. Bu dönemi de sizlerden aldığım güçle ve enerjiyle en iyi şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Şu anda artık son dönemece giriyoruz. Ustalık dönemimiz başlayacak. Ustalık döneminde eğer sizler bana tekrar yetki verirseniz ve başbakanımızda bir daha derse, Bolu haklıda eğer ‘seni bir dönem daha başkan olarak görmek istiyoruz’ derse, işte o zaman diyebilirim ki bu seçimlerde benim de biraz katkım var” ifadelerini kullandı.

“PROJELER EZBERE YAPILMIYOR”

Belediye Başkanı olmadan önce bir resim çizdiğini ve bu resmi tamamlamak için adım adım ilerlediğini söyleyen Alaaddin Yılmaz, “Hiçbir çalışmamız rast gele bir çalışma değildir. Terminali oraya yaptıysak resimdeki yeri orada olduğu için yapıldı. Adliye binası da yeni yerine yapılıyorsa, Kent Meydanı şu anda 19 dönümle başlayıp gelecekte 131 dönüme çıkacaksa ve bu meydan İstanbul’daki Taksim Meydanı’nın iki misli büyüklükte ise böyle bir meydanı resimdeki yeri o şekilde olduğu için yapıyoruz. Eğer gelecekte Bolu üniversite, turizm ve spor kenti olacaksa, resimdeki yeri öyle olduğu için yapıyoruz. Eğer Karaçayır’da dünyada ilk defa sporun her branşının yapılabilineceği bir alan dünyada sadece Bolu’da ise resimde öyle olduğu için yapıyoruz. Gölcük’te irtibatı teleferikle kuracaksak ve orada bir otelle birlikte Gölcük çok farklı bir konuma gelecekse, yaptığım resimde öyle olduğu için bunlar yapılıyor. Ben Bolu ile ilgili bir resim yapmaya çalışıyorum. Bu resmi yapmak için sizlerden son bir dönem yetki istiyorum” şeklinde konuştu.

ÖMER SAYIN; “ALAADDİN BEY 10 YILDA DERİN İZLER BIRAKTI”

Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın ise Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın görev yaptığı 10 yıllık süre zarfında derin izler bıraktığını söyleyerek, “Hem Alaaddin Yılmaz hem de partimiz için böyle güzel bir günde sizlerle bir arada olmanın mutluğu içerisindeyim. Hani insanlar vardır, doğarlar annesi babası ve yakınları sevinir. Büyürler ondan sonra da Allah’ın verdiği ömrü tamamlayarak ölüp giderler. Geride hiçbir şeyleri kalmaz. Bir müddet sonrada hatırlayan bile olmaz. İnsanlar vardır öyle büyük eserler bırakırlar ki sadece yaşadıkları çağları değil, gelecek asırlarda da herkesin tanıdığı, bildiği insanlardır. İşte bizim Ak Parti olarak siyaset yapmamızın ana temeli budur. Bugün Alaaddin Yılmaz, 10 yıllık belediye başkanlığı dönemi içerisinde kendi hayatında çok derin izler bırakmıştır. Ben biliyorum ki Alaaddin Yılmaz’ın bu dönemi sadece kendi hayatında değil, Bolu’da da asırlar boyunca hatırlanacak izler bırakmıştır. Partim adına Alaaddin Yılmaz’a huzurlarınızda teşekkür

ediyorum. Ak Parti’nin Ak Parti’den başka rakibi yoktur. Ak Parti hizmetin adresidir. Ak Parti siyasetin adresidir” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Ak Parti Teşkilatı hep bir arada el ele tutuşarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Salonu dolduran yüzlerce kişi tabloyu ayakta alkışladı.

6 yorum yapılmış
  • cemal çiftçi
    23 Ekim 2013 • 11:00
    Alladin Yılmaz Boluya çokşey katmıştır.Bu nu görmeyen kördür.Dileriz aday olur bu hakkıdır ama olmazsada herkesin dediği AKP boluda kaybeder Mehtap hnm hayırlı olsun deriz..
  • baskan
    23 Ekim 2013 • 11:00
    sayı vermemişsin sayın özgürbolu uzunun açıklamasında kocaman yazmışsın 300 kişi diye burada kaç kişi vardı?
  • Yaren
    23 Ekim 2013 • 11:00
    Bolu'da ak partinin kan değişikliği yapması şart yoksa chp Bolu'da elini sallaya sallaya belediye başkanlığını alacaklar.
  • ismail özşahin
    23 Ekim 2013 • 11:00
    Bana göre doğru bir karar vermiş sayın Başkan oyumu sayın Başkanın Saygılarla
  • yuksel14
    23 Ekim 2013 • 11:00
    evet aynen cemal beye katılıyorum.aday seçilmezse evet mehtapa hayırlı olur..iyi veya kötü icraat yapmaya calışıyor..
  • Yaren
    24 Ekim 2013 • 11:00
    Artık bolu halkının daha genç daha idealist ve daha da önemlisi halkın sesi olacak başkana ihiyacı var.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.