VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MURAT ÇELİK'TEN BOMBA GİBİ BİR YAZI

21 Ekim 2013

Bolu Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, Şanlıurfaspor maçı sonrasında “Ali Hocayı yiyemediler” başlıklı ...

Bolu Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, Şanlıurfaspor maçı sonrasında “Ali Hocayı yiyemediler” başlıklı köşe yazısı kalem aldı. İşte o yazı…

ALİ HOCAYI YİYEMEDİLER…

Öyle bir maçı kazandık ki adeta ateşin içinden çıktık. Boluspor için her şeyin kötü gittiği haftalarda Şanlıurfa deplasmanından alınan galibiyet adeta altın değeri taşıyor. Çünkü o kadar yanlış olaylar gün yüzüne çıkacaktı ki futbolcular buna izin vermedi.

Geçtiğimiz hafta alınan olağanüstü kongre kararı hakkında duyumlar aldım. Başkanlık değil yönetim seçimi olacak. Yani Mehmet İnceayan başkanlığa devam edecek, adını yönetim listesine yazdırıp kulübe faydası dokunmayanlar yönetimden çıkarılacak. Yeni isimler yönetime alınacak. En dikkat çeken de Borvo firması. Mudurnu’daki açılışa teknik heyet ve futbolcuların da tam kadro katılması belki de göstergeydi.

Kongrede Boluspor’un isminin “Borvo Boluspor” olarak değişmesi gündeme gelecek. Tabiî ki buna yönetimin nasıl onay vereceği merak konusu oldu. Eski yönetimlerden bu duruma pek sıcak bakan yok. Kimileri “kriz döneminde ilaç olur” derken, bazıları ise ateş püskürüyor. Hepsini kongrede göreceğiz. Bakalım neler olacak.

Asıl konumuz Şanlıurfaspor maçıdır. Hafta içinde öyle bir dedikodu yayıldı ki Ali Beykoz’u bu maçta oyuncular ipten aldı. Aldığım duyumlara göre Urfa maçını da kaybetsek, Ali hocanın görevine son verilecekti. Futbolcular içerideki yönetimin bölünmesine öyle cevap verdi ki hocalarını yedirmedi.

Ali Beykoz’un en büyük hatası şuydu. Ben bir takımda teknik direktör olmayı kabul edebilirim. Ancak transfer döneminde bir tane bile istediği oyuncuyu alabildiğini sanmıyorum. Ben Ali hocanın yerinde olsam, kadromu kuramadığım takımda durmazdım. Transfer döneminden sonra o kadroyu kabul etmez ve görevi bırakırdım. Ama Ali hoca yan çizmedi. Ne pahasına olursa olsun dercesine işe koyuldu.

Şimdi herkes gazetelerde, internet sitelerinde Ali Beykoz’a atıp tutuyor. Hiç kusura bakmayın, Fatih Terim bile Şampiyonlar Ligi’nde oyuncu değiştirirken tepki alıyor. Yanlış da yapabiliyor. Ali Beykoz’un bu takımda yaptığı hatalara da biraz insaflı olmak lazım. Ali Beykoz’u bu takımdan gönderirsiniz, yerine Galatasaray’dan Mancini’yi de alsanız aynı sonucu alırsınız. Bu kadar da iddialıyım. Siz 5 kişilik otomobile 10 kişi binemezsiniz. Elinizdeki bu kadroyla ancak orta sıralarda gezersiniz.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.