VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU KADINA BU YAPILIR MI VİCDANSIZLAR...

18 Ekim 2013

Bolu’da gelininden dayak yediği iddia edilen yaşlı kadın evi terk edip ormana kaçarken, köyün gençleri ...

Bolu’da gelininden dayak yediği iddia edilen yaşlı kadın evi terk edip ormana kaçarken, köyün gençleri gece boyunca ormanda projektörlerle yaşlı kadını aradı. Kadın, 20 saat sonra üç kilometre öteki başka bir köyün ormanında bulundu.

 

İddiaya göre, Rüzgarlar Köyü’nde yaşayan Münevver K. (66), oğlu Metin K. ve gelini Döndü K. ile aynı evde ikamet ediyordu. Bayramın üçüncü gününde Münevver K.’yı ziyarete gelen torunları, yaşlı kadının evde olmadığını gördü. Gelinine kaynanasının nerde olduğunu soran misafirler, “Bilmiyorum, dışarı çıktı” yanıtını alınca şüphelendi. Daha önce de gelininden dayak yediği ve sürekli evi terk ettiği öğrenilen yaşlı kadının yine ormana kaçtığı öğrenildi. Akşam 18:00 sıralarında evden çıkan Münevver K. gece boyunca eve gelmeyince jandarmaya kayıp ihbarı verildi. Ancak jandarma ekipleri, olayın üzerinden 24 saat geçmediği için arama çalışması başlatmadı.

PROJEKTÖRLERLE ARADILAR

Ananesinin hayatından endişe eden torunu Ersin Ç., köydeki arkadaşlarını da yanına alarak traktörle ormana çıktı. Ellerinde fenerler ve projektörlerle ormana giren gençler, yaşlı kadını aramaya başladı. İki gruba ayrılan gençler, farklı bölgelerde arama yaptı ancak bir türlü Münevver K.’ya ulaşamadı. Ananesinin gelininden dayak yediğini iddia eden torunu Ersin Ç., “Kendisi ananem oluyor. Akşam evden ayrılmış ve bir daha da gelmemiş. Jandarmanın haberi var. Eve dönmeyince arkadaşlarla birlikte arama çalışmasına başladık. 6-7 saatten beri kayıp. Daha önce de geliniyle aralarında problem olduğunu, gelininin kendisini dövdüğünü biliyoruz” dedi.

20 SAAT SONRA BULUNDU

Gece boyunca süren aramalarda yaşlı kadına rastlanılmayınca arama çalışmaları yarıda bırakıldı. Sabah saatlerinde yeniden yapılan aramalar öğle saatlerine kadar sürdü. Yaşlı kadın, 3 kilometre ötedeki başka bir köyün ormanında bulundu. Münevver K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

1 yorum yapılmış
  • ismail özşahin
    17 Ekim 2013 • 11:00
    ALLAH şerli çirkef insanlardan korusun ALLAH en yakın zamanda hidayete eriştirsin damat
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.