VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ORDU GİBİ...

11 Ekim 2013

 MHP İl Başkanlığı’na atanan Şükrü Gülez, 58 kişilik dev yönetim kurulu listesini kamuoyuna tanıttı. Gülez ...

 MHP İl Başkanlığı’na atanan Şükrü Gülez, 58 kişilik dev yönetim kurulu listesini kamuoyuna tanıttı. Gülez adeta gövde gösterisi yaptı.

MHP’nin yeni Bolu İl Başkanı Şükrü Gülez konuşmasına; “Sayın ilçe başkanlarım, belediye başkanım türk milleiyetçiliği  davasına gönül vermiş değerli dava arkadaşlarım başımızın güzide temsilcileri. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum bu vesileyle bugün devir teslim yaparak oluşturduğumuz bolu il yönetim kurulunun Bolumuza Türk islam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi. Uzun bir ayrılık sürecinden sonra sizinle beraber kucaklaşma imkanı bulduk. Hepinizin bildiği gibi 1991-1992 seçimlerinde millet vekili adayı olarak partimizi Bolu’da temsil ettim. Yaşadığımız bazı acil hadiseler ve bazı sağlık sorunları yaşadım, ama çok şükür kendimize geldik” dedi.

Türklüğümüz elden gitmektedir... Ülkemizin bu sıkıntılı günlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne ihtiyacı olduğunu düşünecek olursak Türk ve İslam aleminin uğramı olduğu zulme dur diyebilecek yegane partinin MHP olduğu ve bu çerçevede en gayretli çalışmaları yapacağımızdan emin olun diyen Gülez sözlerine şöyle devam etti; “ Ülkemiz maalesef bugün çok sıkıntılı bir durumdadır, Türklüğümüz elden gitmektedir, itibarsızlaştırılmaya çalışılmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ve ülkücüler olarak bunların karşısında olacağız” şeklinde konuştu.   

Başkan: Şükrü Gülez

İl Yönetim Kurulu: Ahmet Çalkaya Ayhan Eroğlu Ayhan Tabak Emin Bakır Enis Sarınalbant Erdoğan Karabıyık Ersin Danışman Fazıl Şolpan Feridun Özbay Feridun Yılmaz Hakan Kulakoğlu Hakkı Kolludemiroğlu Halit Semen Hasan Arslan Hasan Tekin Hatice Öz Hayrettin Pulatlı Hüseyin Çavuşoğlu İbrahim Arslan İbrahim Atağ İlhan Bütün İrfan Ünal İsmail Erdoğan İsmail Karaca Kayhan Açıkol Kemal Karaca M. Faruk Yazgan Mehmet Aydın Muharrem Özdal Mehmet Özay Meral Yiğiterol Metin Özsakallıoğlu Metin Yaman Mehmet Kodaloğlu Muhittin Çamlıbel Mustafa Çağan Mustafa Emral Mustafa Tunca Mustafa Yaman Nimet Tabak Numan Mutluer Oktay Türk Osman Kayışoğlu Raif Yaşar Raif Yavuz Recep Taşdemir Sami Gönenç Selmin Cebe Şefik Sarıcan Şerafettin Özdemir Tarık Çubukçuoğlu Ümit Güler Yasemin Eroğlu Yusuf Cebe Zeki Yılmaz

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.