VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEYKOZ SIKINTIYI AÇIKLADI...

10 Ekim 2013

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, haftalık basın toplantısında yine basın mensupları karşısındaydı. Ankaraspor yenilgisi ve ...

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, haftalık basın toplantısında yine basın mensupları karşısındaydı. Ankaraspor yenilgisi ve gol yollarındaki sıkıntıyı açıkladı.

Her maç olduğu gibi Ankaraspor yenilgisinin ardından haftalık basın toplantısı bugün yapıldı. Gazetecilerin karşısına geçen Beykoz, merak edilen tüm soruları yanıtladı. Sıkça eleştirilmesine her zaman olduğu gibi tepkiliydi. En son 3-2 kaybettiğimiz Ankaraspor maçından başlayan Beykoz, “Maçın başında öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Son haftalarda belki de en iyi oyunu oynadığımız maç buydu. Ama istediğimizi alamadık. Hep söylüyorum. Futbol netice oyunudur. 3 puan için çıktığımız maçı puansız olarak Ankaraspor’a teslim ettik” dedi.

“CİDDİ ÖNLEM ALMALIYIZ”

 Bucaspor yenilgisinden sonra Ankaraspor maçına çok iyi odaklandıklarını ifade eden Ali Beykoz, “Yenilmemiş bir takımla oynayacaktık. Tek düşüncemiz kazanmaktı. Tüm hesaplarımızı da kazanmaktan yana yaptık. Maalesef tam aksine maçı kaybettik. Maçın ilk 10 dakikasında çok iyi, çok baskılı oynamıştık. Rakibimizi çok iyi tanıyorduk. İkinci bölgede oyunu forse etmiştik. Rakibe çok fazla alan bırakmamıştık. İlerleyen dakikalarda oyuna ciddi anlamda ağırlımızı koymuştuk. Burada bir neticenin arkasına sığınmıyorum. Oynanan oyunda rakip üç buçuk kere geldi, üç tane gol attı. Mutlaka bunlara ciddi önlemler almamız gerekiyor. Sonuçta tamamen Urfaspor maçına odaklanmak zorundayız” şeklinde konuştu.

“O FUTBOLCU BÜYÜK RİSKTİ”

 Ankaraspor yenilgisi sonrası takımın farklı bir formatla sahaya çıktığı yönündeki dedikoduları da yanıtlayan Beykoz, ligdeki diğer takımları örnek gösterdi. Taraftarları bilgilendirmek istediğini ifade eden Beykoz, bir futbolcu da risk aldığını söyleyerek, “Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Mersin İdman Yurdu ve ligde bulunan birçok takım 23 ila 25 kişilik kadro derinliği ile oynamaktadır. Bir önceki maçtan iki oyuncu değişikliği vardı. İskender, ayağındaki problemi aştığı için kullanma şansımız oldu. İç sahada oynadığımız için o gün çift santraforla oynadık. Daha çok İskender, Emrah’ın arkasında dönerek oynadı. Açıkçası format da tuttu. Abdulkadir bizim için büyük bir riskti. Bir tane hazırlık maçı bile oynatmadan sahaya sürdük. Antrenmana göre oyuncumuzu sahaya sürdük. Antrenmanda vermiş olduğu verime göre oyuncuyu oynatıyorum. Maçı çıkaracak kapasiteye gelmişti. İkinci devre Abdulkadir’i oynatabilirdim. İkinci devre de bir sıkıntı olduğu zaman bir oyuncu hakkını daha kullanmaya gidebilirdik. İlk devre oynatmayı uygun gördük. Öncelikle sporcu sağlığı bizim için en önemi şeydir” şeklinde konuştu.

“KONSANTRE EKSİKLİĞİ KAYBETTİRDİ”

 Kırmızı beyazlıların ligde geride kalan 8 haftada az ol atıp çok gol yemesine ise Ali Beykoz şu yanıtı verdi;

“Neden çok gol yediğimizi bizlerde sorguluyoruz. Bizim takımımız kolay kolay gol yemiyordu. Sanki o maçı kaybetmenin ve her maçı kazanalım havasında kaynaklanan bir durum. Kaptanla da konuştum maçtan sonra, 2-2’yi yakaladıktan sonra biz bu takımı yeneriz dedim. O dakikadan sonra biraz daha kontrollü davransak, daha rahat olabilirdik. Konsantrasyon eksikliği, beynimizi gol atmaya yönlendirirsek, arka tarafta sıkıntı mutlaka oluşuyor. PTT liginde, gol atan takım, işi sağlama alan takım görüntüsü veriyor. Gol yemeyen takım pozisyonlara giriyor. Maalesef Pazar günü oynadığımız maçta konsantrasyon

eksikliğimiz oluştu. Bana göre ciddi anlamda, takımıma ders oldu. Bizim takım içinde konsantrasyon eksikliği olunca arka tarafta sıkıntılar oluyor.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
  • İŞ ADAMINI OTOMOBİLİNE BİNDİĞİ SIRADA GASP ETTİLER
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.