VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TAKIMI KURTAR DESEN KURTARACAK ADAM YOK!

6 Ekim 2013

Ankaraspor’a 3-2 kaybettiğimiz karşılaşmada, her hafta olduğu gibi kurtarıcı oyuncu eksikliği göze çarptı. Kırmızı beyazlı ...

Ankaraspor’a 3-2 kaybettiğimiz karşılaşmada, her hafta olduğu gibi kurtarıcı oyuncu eksikliği göze çarptı. Kırmızı beyazlı takıma bu transferleri gerçekleştirenlerin hesap verme zamanı geldi.

Kırmızı beyazlı ekibimiz Boluspor, son 7 haftada inişli çıkışlı bir grafik çizdi. Hem kazandı, hem kaybetti. Ligin en az gol atan takımı ve en az gol yiyen takımı oldu. Bununla birlikte savunmada zaman zaman güven verse de gol yollarında büyük sıkıntılar yaşadı. Bütün bu sıkıntılar Ankaraspor maçında da dikkat çekti. Ali Beykoz’un öğrencileri attığı 5 golün birini penaltıdan kaydederken, iki golü ise rakipler kendi kalelerine gönderdi.

HESAP ZAMANI

 Ligin en az gol yiyen 6’ncı takımı olan Boluspor (7 gol), Denizlispor’un ardından 5 golle en az gol atabilen takım unvanını da elinde bulunduruyor. Ancak sezon başında transfer yapan komitenin takımı sırtlayabilecek isim almaması ise bugünlerin habercisi oldu. Yedek kulübesinde bir tane bile oyunun kaderini değiştirebilecek ismin yer almaması dikkat çekerken, transferi gerçekleştirenlerin hesap verme zamanı geldi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.