VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'DA MORALLERİ BOZAN BİR İSTATİSTİK...

6 Ekim 2013

Bolusporlu taraftarlar yıllar ilerledikçe takımına küsüyor. Maraton tribününde Yarenler dışında kimse kalmıyor. Azalan sevgi, herkesi ...

Bolusporlu taraftarlar yıllar ilerledikçe takımına küsüyor. Maraton tribününde Yarenler dışında kimse kalmıyor. Azalan sevgi, herkesi kuşkulandırmaya başlıyor.

Geçtiğimiz aylarda Şampiyon Dergisi’nin yaptığı bir araştırmaya göre, Boluspor tribünlerinde taraftar sayısının azaldığı ortaya çıkmıştı. Önceki sezon 65 bin seyirci önünde sahaya çıkan Boluspor, geçtiğimiz sezon ise 15 bin taraftar kaybetmiş ve sezon boyunca maçlara sadece 40 bin taraftar gelmişti. Dinmeyen Süper Lig özlemine bir de bu sezon ki kötü sonuçlar eklenince durum iyice vahimleşmeye başladı.

BİLET GELİRİ AZALIYOR

Boluspor’un aldığı kötü sonuçlardan sonra tribündeki taraftar sayısı bu yıl iyice azalmaya başladı. İç saha maçlarında maraton tribününde sadece Yarenler’in yerini doldurması dikkat çekerken, sağ ve sol bölümler ise az sayıda seyirci aldı. Tribündeki taraftar sayısının azlığı gelirleri de etkilerken, maddi sıkıntılar yaşayan Boluspor’a bir darbe de tribünlerde gelecek gibi görünüyor. Yönetim çıkış arıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.