VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DUALARLA UĞURLANDI

5 Ekim 2013

Hayatını kaybeden Bolu'nun din alimlerinden olan Sürmeli Muhiddin Palazoğlu'nun torunu, Ahmet Palazoğlu'nun oğlu Yekta Palazoğlu, ...

Hayatını kaybeden Bolu'nun din alimlerinden olan Sürmeli Muhiddin Palazoğlu'nun torunu, Ahmet Palazoğlu'nun oğlu Yekta Palazoğlu, kalabalık bir cemaat topluluğu ile Tokadi Hayrettin Türbesi’nde toprağa verildi. Cenazeye katılamayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu cenazeye gönderdi.

Yekta Palazoğlu'nun cenaze namazı Büyük Cami’de kılındı. Namaz öncesinde Yekta Palazoğlu’nun çocukları Muhittin, Ahmet ve M. Esat Palazoğlu taziyeleri kabul ettiler.

Cenazeye Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı. Cenaze namazının ardından Yekta Palazoğlu’nun cenazesi Tokadi Hayrettin Türbesi’ne götürüldü. 

DEDESİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Yekta Palazoğlu'nun çocukları Muhittin, Ahmet ve M. Esat Palazoğlu, camii avlusunda taziyeleri kabul ettiler. Rahmetlinin cenaze namazını yakın arkadaşı olan emekli Müftü İlhan Armutçuoğlu kıldırdı. Binlerce kişilerin omuzlarında taşınan Yekta Palazoğlu'nun cenazesi, babası ve dedesinin mezarlarının bulunduğu Tokad-i Hayrettin Türbesinde toprağa verildi.

 

BAŞBAKAN İKİ BAKANINI GÖNDERDİ

Cenaze törenine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.