VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAHKEMEDE SEX KOKAN HAREKETLER

3 Ekim 2013

  HABER: www.bolununsesi.com Zimmetine para geçirme suçundan Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ...

HABER: www.bolununsesi.com

Zimmetine para geçirme suçundan Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Ramazan Güzel’in ilk duruşması yapıldı. Ramazan Güzel’in paraları yedirdiği iddia edilen ve tutuksuz yargılanan Pınar S. isimli bayanın; “Ramazan Güzel ile aramızda aşk yoktu, sadece cinsel ilişkimiz vardı, 15 günde 1 ayda bir görüşürdük" ifadesi, dinleyiciler arasında gülüşmelere neden oldu.     

     

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Sekreterliği görevini yaparken kurumun 833 bin lirasını zimmetine geçirdiği belirlenerek tutuklanan Ramazan Güzel’le ilgili davanın ilk duruşması bugün Bolu Adliyesi ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.

O'NUN SESİNİ DUYMADAN YAŞAYAMAZ OLMUŞTUM !      

Güzel, bankalardan tam olarak ne kadar para çektiğini bilmediğini söyleyerek; “Bir dönem boşluğa düşmüştüm. Bu sırada internet vasıtasıyla Pınar S. Hanım ile tanıştım. Zamanla onunla olan dostluğumuz ilerledi. Bir süre sonra benden para istemeye başladı. Bende Tahir Gayret’in imzasını atarak, bankalardan para çektikçe Pınar S.’ya gönderdim. Yaklaşık 600.000 liranın ona aktarıldığı iddia ediliyor. Bir dönem onun sesini duyamadan yaşayamaz konuma gelmiştim. O'na olan ilgim ve sevgim nedeniyle bu paraları ona gönderdim” dedi.

KURUMDA DENETİM OLSAYDI BEN BU SUÇU İŞLEMEZDİM

Ramazan Güzel ifadesinin devamında BESOB'taki ödeme laçkalığına vurgu yaparak, kendisinin imza yetkisinin olduğunu belirterek; "Çoğu kez normal ödemeleri hep ben yapardım. Çoğu ödemeler faturalı değildi. Örneğin TV 5 Kanalı'na 5 bin lira ödeme yapıldı. Bunun karşılığında fatura falan alınmadı. Dolayısıyla bu ödeme kayıtlara geçmedi. Kurumda denetleme diye birşey olmadığı için. Ben bu suça ister istemez yöneldim" şeklinde konuştu. 

PARALARI SADECE BANA YEDİRMEDİ, BAŞKA KADINLARDA VARDI !      

Pınar S. ifadesinde Güzel’den toplamda 50-60 bin lira civarında para aldığını söyleyerek; “Kendisiyle gönül birlikteliğim olmadı. Ama cinsel birlikteliğimiz oldu. Bu devirde kimse kimseye 600 bin lira vermez. Üstelik paraları elden aldım. Bahse konu miktarda paraları bana değil, Antalya'daki görüştüğü başka kadınlara yedirmiştir. Ben Ramazan Güzel'in cep telefonunda o kadınların çıplak resimlerini bile görmüştüm” dedi.

HESABINIZDAKİ 360.000 LİRAYA BLOKE KONULMUŞ        

Mahkeme hakiminin Pınar S.’ye, “Hesabınızdaki 360.000 liraya bloke konulmuş” demesi üzerine konuşan Pınar S.; “Ben restoran işletiyordum. Araba alım satım işi ile uğraştım. Bu paralar buralardan kazandığım paralardır” dedi.

 GÜZEL; "RESTORANIN BELEDİYEYE OLAN SU BORCUNU BİLE BEN ÖDEDİM"

Güzel ise Restoran’ın 2009 yılında kapandığını ve belediyeye olan su borçlarını bile kendisinin ödediğini söyleyerek; “O hesaplar incelenirse hesap hareketlerinin kendisiyle tanışmamızın ardından arttığı görülür. Benim bu duruma düşmemin sebebi Pınar S. Hanım ve Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin denetim kurulunun yeteri kadar görevini yapmamasıdır” dedi.

Duruşmada davacı olarak dinlenen BESOB Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Ayen ise, Ramazan Güzel'den şikayetçi ve davacı olduklarını belirtti.  

       Mahkemenin hakimi ise Ramazan Güzel’e ek savunma yapması için davayı 14 Kasım pazartesi gününe ertelediğini belirterek, Ramazan Güzel’in tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.