VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Park Kafe'den eğitime destek!

3 Ekim 2013

Açıldığı günden bu yana Bolu’nun gözde mekanlarından biri haline gelen Park Cafe, 'sosyal yardım' örneği ...

Açıldığı günden bu yana Bolu’nun gözde mekanlarından biri haline gelen Park Cafe, 'sosyal yardım' örneği gösterdi. 50'nci Yıl Ortaokulu Fen Bilgisi Laboratuarı’nın bilgisayar ve projeksiyon ihtiyacının olduğunu öğrenen Park Cafe İdarecileri, Fen Bilgisi öğretmeni ile temasa geçerek okulun bu ihtiyacını giderdi.

Park Cafe İşletme Müdürü Sezer Bektaş, Fen Bilgisi Laboratuarının bilgisayar ve projeksiyon ihtiyacı olduğunu öğrenmesinin ardından Fen Bilgisi Öğretmeni Ozan Kırıcı ile görüşerek örnek bir davranış ortaya koydu. Laboratuarda kullanılmak üzere yeni bilgisayar ve projeksiyon alan Bektaş, öğretmen Ozan Kırıcı'ya malzemeleri teslim etti. Okulun böyle bir ihtiyacı olduğunu öğrendikten sonra bunu kendine vazife edinen Park Cafe İşletme Müdürü Sezer Bektaş'a bu duyarlığından dolayı teşekkür eden Fen Bilgisi Öğretmeni Ozan Kırıcı, 'Laboratuarda öğrencilerime ders anlatırken bilgisayar ve projeksiyon olmadığı için bir şeyler eksik kalıyordu. Park Cafe İdaresinin verdiği destek çok fazla anlam ifade ediyor. Mesela öğretmen olmamın gururunu bir kez daha yaşadım' dedi.

2 yorum yapılmış
  • yasemin BEKTAŞ
    2 Ekim 2013 • 11:00
    vav .................. vay beee
  • Mustafa SAYGI
    2 Ekim 2013 • 11:00
    Sevgili Sezer. Böyle bir hayırlı katkı için seni ve şahsında işletmenizi tebrik eder,başarılarınızın ve diğer ihtiyaç sahiplerine yapacağınız katkıların devamını dilerim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.