VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BURASI ÇİFTLİK DEĞİL"

2 Ekim 2013

HABER: MURAT ÇELİK   Bolu Şampiyon Gazetesi’nin, “Boluspor’da rezalet” başlıklı haberinin ardından kulüpten açıklama geldi. Basın Sözcüsü ...

HABER: MURAT ÇELİK

 

Bolu Şampiyon Gazetesi’nin, “Boluspor’da rezalet” başlıklı haberinin ardından kulüpten açıklama geldi. Basın Sözcüsü Erkan Bektaş, işin aslının farklı olduğunu söyleyerek, “Dışarıdan gelen bazı kişiler burayı babasının çiftliği gibi göremez” dedi.

Boluspor’da kulüp çalışanlarının 10 TL karşılığında yemek yiyebildiği haberi üzerine ortalık bir anda kızıştı. Kulüp binasında duyuru panosuna ve yemekhane kapısına asılan yazının ardından Şampiyon Gazetesi’nin, “Boluspor’da rezalet” başlıklı haberi kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Ali Beykoz’un açıklamalarından sonra söz alan Boluspor Basın Sözcüsü Erkan Bektaş, uygulamanın yanlış anlaşıldığını söyledi.

“BURASI ÇİFTLİK DEĞİL”

Duvara yazı asılmasının dışarıdan gelenlere karşı bir önlem olduğunu söyleyen Bektaş, “Geçtiğimiz günlerde bazı sitelerde çalışanların parayla yemek yediği şeklinde haberler çıktı. Açıkçası bu haberlere çok üzüldük. Sonuçta kulübümüzün çalışanları bizim ailemizdendir. Onlara para karşılığı yemek vermek diye bir şey yok. Bazı kişilerin dışarıdan getirdiği insanlar burada keyfi yemek yiyor. Hatta sabah kahvaltısında, ‘Güzel bir köy kahvaltısı ver’ diyecek kadar rahat olabiliyorlar. Burası kimsenin babasının çiftliği değil. Dışarıdan gelen misafirin, başımızın üstünde yeri var. Ancak burası bir kulüp, biz de burayı kimsenin babasının çiftliği gibi görmemesi için böyle bir karar aldık. Personelimizden para almadık, almıyoruz” diye konuştu. 

1 yorum yapılmış
  • m.t
    1 Ekim 2013 • 11:00
    oraya çalışmaya gidip çok yemek yemişimdir sahalarda işler olurdu öğlen oldumu orda çalışanlar beni ve diğer çalışanları yemeğe götürürdü ama bundan sonra bolusporun işini yapsam bile yemek yemeye çekinirim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.