VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEYKOZ'U ÇILDIRTTILAR...

2 Ekim 2013

HABER: MURAT ÇELİK Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, haftalık basın toplantısında yine birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

HABER: MURAT ÇELİK

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, haftalık basın toplantısında yine birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. Takımın oyunundan transfere, genç oyunculardan, gazete haberlerine, köşe yazılarına kadar bir çok konuda bomba sözler sarf etti. Özetle, “Biz buraya 2-3 haftalığına gelmedik. Kalıcı olmaya geldik” diyerek noktayı koydu.

Ali Beykoz’un basın toplantısından çarpıcı notlar;

“BİR HAFTAYI KURTARMAK İÇİN 5 HAFTAYI KAYBEDEMEM”

 

“GENÇLERİ ÖVDÜM DİYE TEPKİ ÇEKTİM. BIRAKIN DA OYUNCUMU ÖVEYİM”

 

“FİLMİN İÇİNDE HERKES ‘KIMM’, DIŞARIDA ASLAN KESİLİYORLAR”

 

“BANA KİMSE AKIL VERMESİN. BEN NE YAPTIĞINI BİLEN İNSANIM”

 

“BENİ ALTYAPI HOCALARIYLA KARŞI KARŞIYA GETİRMEYİN”

Her hafta olduğu gibi bu haftada basın toplantısı düzenleyen Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, yine birbirinden çarpıcı açıklamalara imza attı. Gazetecilerle bir araya gelen Beykoz, deplasmanda 2-0 kaybettikleri Bucaspor maçında takımından daha iyi futbol beklediğini ancak oyunu görünce şaşırdığını ifade etti. Maçları az hasarlar atlatmak istediklerini söyleyen Ali Beykoz, “Neticede futbol oynuyoruz. Kazanmak kadar kaybetmek de var. Ama biz buraya 2-3 haftalığına gelmedik. Elimizdeki kadro belli. Stoperde alternatif olarak Dixon ve Metin Depe var. İleride İskender sakatlandı. Emrah dışında Sinan var ancak henüz istenen durumda değil. Orta sahada Albulkadir sürekli tartışılıyor. Adam idmanda sakatlandı. Sırtında kas yırtığı var. Riske atamazdık” diye konuştu.

“BİR MAÇ ŞAMPİYONLUKTUR”

 Sakatlanan oyuncuları riske atacak kadroya sahip olmadığını vurgulamaya çalışan Ali Beykoz, “Bir haftayı kurtarmak için 5 haftayı kaybetmek istemem. Dediğim gibi, Bucaspor maçında takımımı daha iyi bekliyordum ama yanıldım. Balıkesir maçıyla birlikte en kötü oynadığımız maçlardan biriydi. Herkes gibi bende kabul ediyorum. Ama bir liderin unutulmaz sözü vardı; ‘Bir oy, bir milletvekilidir, bir milletvekili de iktidardır’. Ben de diyorum ki; ‘Bir gol, bir maçtır. Bir maç ise şampiyonluktur” şeklinde konuştu.

SERT GÖNDERMELER

Genç oyuncuları övdüğü için bazı kesimlerden tepki aldığını ve tepkileri anlatırken basın toplantısında sinirlenen Teknik Direktör Ali Beykoz, “Geçtiğimiz günlerde genç oyuncuları övdüm diye tepkiler çektim. Fazla övünce psikolojileri bozuluyormuş. Arkadaşlar, bu takımın teknik direktörü benim. Oynattığım oyuncular da benim futbolcularım. Bana verimli olduklarında tabiî ki öveceğim. Bırakın da bazı şeylere ben karar vereyim. Filmin içerisinde yer alırken herkes ‘kımm’, dışarı çıkınca aslan kesiliyorlar. Bana kimse akıl vermesin. Ben ne yaptığını bilen insanım” ifadelerini kullandı.

HABERLER VE YAZARLARA SİTEM

 Bazı gazetelerde, internet sitelerinde yer alan haberler ve köşe yazarlarına da sitem eden Ali Beykoz, “Kulüpte bir şeyler oluyor. Herkes bir şeyler yazıyor. Yok Sonkan’mış, Cankan’mış, bilmem neymiş. Arkadaşlar lütfen bazı şeylerin kararını da biz verelim. Netice de bir topluluğuz. Altyapı hocalarıyla karşı karşıya getirilmeye çalışılıyorum. Bunlar yanlış şeyler. Bizim işimiz Boluspor’un başarısını sağlamak. Bakın maç kaybettik. Bu maçta ne hatalar yaptık onlarla uğraşacağız. Bizi gereksiz şeylerle meşgul etmeyin” şeklinde konuştu. 

4 yorum yapılmış
  • murat özer
    1 Ekim 2013 • 11:00
    Sayın hocam ağzınıza sağlık . Dışarıdaki içeri giremeyen Boluspor düşmanları ve yalakaları yaptıkları yorumlarla ve yazılarıyla zarar veriyorlar . Geçen seneyide gördük 2 hocanın maliyetini ve sonucu . Eminimki geçen seneki imkanlar sizde olsa daha farklı olurdu .Arkadaşlar lütfen artık saçma sapan yorumlar yapmayalım . Sonuna kadar bir Bolulu olarak arkanızdayız . En büyük BOLUSPOR .
  • murat koyar
    2 Ekim 2013 • 11:00
    murat özer hadi ordan hadi ordan Erzurumlu adamı da bolulu yaptınız ya.yönetici gibi yazmıssın.bırakın bu işleri gecen seneden ne kadar cok harcadınız olaganüstü kongre yapacakmısssınz belli olur.hahaaahaahaaaahaaaaaphaaaapuhaaa
  • murat özer
    2 Ekim 2013 • 11:00
    Murat kardeşim çok bilmiyorsun galiba ben seni aydınlatayım . Hoca anlamında demiştim geçen seneye oranla ve anlayamıyorsun galiba tane tane oku . Sen o aileyi ne kadar tanırsın bilmem ama yaklaşık 50 seneye yakındır Bolumuzdalar . Sen şimdi çık caddeye yada git organize sanayii bölgesine bir tane Bolumuzdan esnaf varmı büyük olarak bak . Artık bırakalım bu Bolulu yada değil muhabbetini . Bak sana böyle sallama imkanı sunan bu site sahibi bile Bolulu değil :))) Yani uzun lafın kısası zarar veriyorsunuz kardeşim böyle çocukca yorumlarınızla .Ve yine ayrıca kardeşim Bolu'ya dışardan gelenlerden bir acınmı var ? Destek olmuyorsunuz bu yorumlarla bari bırakın zarar vermeyin .
  • koray özcan
    2 Ekim 2013 • 11:00
    murat koyar sen iyi tanıyorsun galiba hocayı bak nereli falan olduğunu iyi biliyorsun :))))) bırakın bu işleri yalandan çakma isimlerle falan :)) adam gibi yaz adını
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.