VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇOK YAZIK...

30 Eylül 2013

ÖZEL HABER: MURAT ÇELİK   Boluspor Kulübü’nde tarihinin en büyük rezaletlerinden biri daha yaşanıyor. Başkan Mehmet İnceayan’ın ...

ÖZEL HABER: MURAT ÇELİK

Boluspor Kulübü’nde tarihinin en büyük rezaletlerinden biri daha yaşanıyor. Başkan Mehmet İnceayan’ın imzasını taşıyan kararla, kulüp çalışanları 10 TL para karşılığı kulüpte yemek yiyebiliyor.

Yıllardır yüzlerce futbolcu, teknik heyet, yönetim ve başkan gelip geçti. Ancak bu yıl alınan bir karar, Boluspor Kulübü’nü Türk futbol tarihine adeta kara harflerle yazdırdı. Sezon başından bu yana eski yönetimlerden kalan futbolcu borçlarını ödediklerini söyleyen Başkan Mehmet İnceayan, aldığı bir kararla herkesi şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz haftadan itibaren kulüp binasında yeni bir uygulama başlatıldı.

YEMEK 10 TL

Edinilen bilgiye göre, Başkan Mehmet İnceayan, bundan böyle kulüp çalışanlarının bedava yemek yemeyeceğini belirtti. Tesislerdeki duyuru panosu ve yemekhane kapısına yazılar asılarak, kulüp çalışanlarının yemek yiyebilmeleri için 10 TL ödemesi gerektiği ifade edildi. Yani, futbolcular ve teknik heyet dışında kulüp çalışanları yemek yemek isterse 10 TL para ödüyor. Para ödemek istemeyen kulüp çalışanlarının ise evlerinden yemek getirdikleri öğrenildi.

ÇÖZÜM BU MU?

Göreve geldiği günden bu yana maddi sıkıntılardan dert yanan Başkan İnceayan’ın, para kazanmak adına çalışan işçinin yemeğini dahi ücretli hale getirerek para kazanmak istemesi ayıpla karşılandı. Çalışanların bu karara nasıl yanıt verdikleri merak edilirken, kriz döneminden çıkış yolu olarak tesislerdeki yemeğin 10 TL’den satılması, “ne kadar sorunu çözecek?” sorusunu akıllara getirdi.

1 yorum yapılmış
  • Erkan bektaş
    30 Eylül 2013 • 11:00
    bırakın bu işleri bazıları bu kulübü çiflik gibi görüyor sabah evinde kahvaltı yapmadan geliyor kulüpte nasıl olsa var çiflik olmuş anlayacağınız bunun önlemi alınıyor mesai dışında Yada ekstra yemek yok artık kulüpte bu olayı yanlış yansıtmayın bu kulübü kimse sömürenez çiflik gibi göremez BOLU halkının ve esnafının çabalarıyla bu kulüp ayakta duruyor arkadaslar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.