VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALP ERGİN'LE İLGİLİ İDDİA KULAKTAN KULAĞA YAYILIYOR

30 Eylül 2013

HABER: MURAT ÇELİK   Bu sezon hem teknik heyetin hem de taraftarların büyük beklenti içine girdiği Alp ...

HABER: MURAT ÇELİK

 

Bu sezon hem teknik heyetin hem de taraftarların büyük beklenti içine girdiği Alp Ergin, 7 haftadır kayıplara karıştı. Genç oyuncunun kötü performansı kafalarda soru işaretleri oluşturmaya başladı. Genç oyuncunun takımda mutsuz olduğu iddiaları kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

Üç yıldan bu yana kırmızı beyazlı formayı giyen ve yeni sezonda taraftarların büyük umut bağladığı isimler arasında yer alan Alp Ergin, bir türlü düzelmeyen kötü görüntüsüyle kafaları karıştırmaya başladı. Son üç sezonda kırmızı beyazlı formayla 80 lig maçına çıkan tecrübeli futbolcu, bu sezon sayıyı 87’e yükseltti. Son iki yıldır yükselen grafiğiyle dikkat çeken Alp, geride kalan 6 maçta ise eski halini mumla aratmaya başladı.

MUTSUZ İDDİASI

 Ön liberoda Fatih Şen ile birlikte sahaya çıkan Alp, 6 haftadır beklenen oyunu sahaya yansıtamıyor. Son iki yılın en istikrarlı oyuncusu olan Alp’in formsuz grafiği kafalarda soru işaretleri bırakıyor. İddialara göre, genç futbolcunun mutsuz olduğu dedikoduları kamuoyunda konuşulmaya başladı. Ancak bugüne kadar kırmızı beyazlı kulüpte mutsuz olduğuna dair bir hareket sergilemeyen Alp’in neden bir türlü kendisine gelemediği tartışılıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.