VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AH 'O POZİSYONLAR' ...

30 Eylül 2013

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, maçın ardından yaptığı açıklamada, “O pozisyonları değerlendirebilsek, buradan beraberlikle dönerdik” ...

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, maçın ardından yaptığı açıklamada, “O pozisyonları değerlendirebilsek, buradan beraberlikle dönerdik” dedi. Ancak takımın gol adına varlık gösteremediğini görmezden geldi.

Kırmızı beyazlı ekibimiz Boluspor’un deplasmanda Bucaspor’a 2-0 kaybettiği maçın ardından kameraların karşısına geçen Ali Beykoz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Samsunspor maçının ardından İzmir’e en kötü bir puan için geldiklerini söyleyen Beykoz, önceki haftalarda olduğu gibi yine “o pozisyonlar” ibaresini kullandı. Beykoz, “İlk yarı çok kötü oynadık. Daha sonra oyunda birkaç müdahale yaptık. Kontrolü elimize alıp, pozisyonlar da bulmamıza rağmen istediğimiz golü atamadık. O pozisyonları değerlendirebilsek, en kötü buradan beraberlikle dönebilirdik” diye konuştu.

3 yorum yapılmış
  • yuksel14
    29 Eylül 2013 • 11:00
    babyı beraberlikle dönerdin.kimle yapacan oyuncunmu var sadece 4.5 oyuncun var gersi hikaye bu lig a-2 ve 3.lig topcularıyla yürümez daha golcün yok .bol gol atamayız ama yeriz tanju boşuna demiyor beykoz kimmiş ne başarısı var diye.daha yedek kulübesine alacak oyuncuların bile yok hepsi kanat oyuncusu..golcü ve iyi oyuncu aldıracan almıyorlarsa cekib gidecen bu kadar.2.yarı cok oyuncuyu değiştirip yeine iyi oyuncular almalıyız..mesala iskender.gökhan.dixsin v.b gibileri gitmeli zaten fatih gülü ne diye alırsınki...ne beykoz nede inceayan la olacak iş değil bu işler inşallah düşmeyiz....
  • murat özer
    30 Eylül 2013 • 11:00
    saçmalama editör . okumadınmı yada duymadınmı değerlendirebilseydik demiş yani varlık gösteremediğini dile getirmiş . sallamak için uygun cümle değil gazeten adına .
  • koray özcan
    30 Eylül 2013 • 11:00
    Yüksel 14 sen çok terbiyesiz bir insansın . Herşeyden öte adam değilsin . editör yada Bülent sen gerçekten düzgün bir adamsan ki ben öyle biliyorum seni ya böyle babayı alırdın falan ( balıkesir maçında da aynı yorumu yaptı ) yayınlamazsın hoş değil yada benim şimdi diyeceklerimide yayınlarsın ? yüksel 14 sen tam bir o.ç bak ben adımı yazdım hadi yaz sende adamsan ben sana babayı vereyim yada evinden birine ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.