VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU İŞLERİN HESABINI KİM VERECEK...

30 Eylül 2013

HABER: MURAT ÇELİK   Kırmızı beyazlı takımın yedek kulübesinde büyük zaaf dikkat çekti. Teknik Direktör Ali Beykoz’un ...

HABER: MURAT ÇELİK

 

Kırmızı beyazlı takımın yedek kulübesinde büyük zaaf dikkat çekti. Teknik Direktör Ali Beykoz’un Bucaspor maçında oyuna alabileceği yedekler arasında sadece kanat oyuncuları yer aldı. Transferde yapılan hatalar bir bir gözler önüne serildi.

Sezon başında beklenen transferleri yapamayan Boluspor’da sıkıntı haftalar ilerlemeden gün yüzüne çıkmaya başladı. Yetersiz kadro dedikodularına tepki gösteren yönetimin, transfer döneminde yaptığı hatalar en net Bucaspor maçında görüldü. Karşılaşmanın 35’nci dakikasında 2-0 geriye düşen Boluspor’un Teknik Direktörü Ali Beykoz, orta sahadan Alican’ı çıkarıp kanat oyuncusu Orhun’u sahaya sürdü. Dimitrov ve Orhun bir süre aynı kanadı kullandı.

SADECE KANAT OYUNCUSU VAR

İkinci yarıda beklenen goller gelmeyince iki oyuncu değişikliği daha yapıldı. Bu kez de sol kanatta maça başlayan Emre Kılınç, yine bir başka kanat oyuncusu Gökhan Emreciksin’e yerini bıraktı. Bununla da bitmedi. 74’te savunma oyuncusu Cemil Vatansever’in yerine yine kanat oyuncusu Fatih Gül sahne aldı. Ancak Sercan’ın stopere geçmesiyle savunmanın sağında görev aldı. Üç oyuncu değişikliğinde de kanat oyuncularının sahaya girmesi transferde yapılan yanlışın belgesi oldu.

KULÜBEDE KİMSE YOK

Yedek kulübesinde sol bekte Hakan’ın yedeği olan İlyas’ın dışında bir tane savunma oyuncusunun olmaması dikkat çekerken, forvette ise Emrah’ın yerini dolduramasa bile Sinan Kurumuş işe Çağrı Yarkın ikilisi görüldü. Orta sahada oyun kurucu özellikte bir tane bile oyuncusu bulunmayan Boluspor’un işini şansa bırakarak maçlara çıktığı net bir şekilde gözler önüne serildi. Gol sorununu aşamayan takımda Teknik Direktör Ali Beykoz ise çözüm aramaya başladı.

2 yorum yapılmış
  • mtn14
    30 Eylül 2013 • 11:00
    ervani ALEMDAR verecek tabiki.BUNU SİZDE BİLİYOSUNUZ.sayın murat.
  • bolulu
    30 Eylül 2013 • 11:00
    ervani ve seçkin AŞ
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.