VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GALATASARAYLILAR'A MÜJDE...

30 Eylül 2013

Bolu Dağı A.Ş.bünyesinde hizmet veren Highway Outlet AVM, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak adına GS ...

Bolu Dağı A.Ş.bünyesinde hizmet veren Highway Outlet AVM, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak adına GS Store'nin açılacağını müjdeledi.

Bolu Dağı A.Ş. bünyesinde hizmet veren Highway Outlet AVM, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak adına GS Store'nin açılacağını müjdeledi.

Kurban Bayramı öncesi hizmete girmeyi planlayan GS Store'da, Galatasaray taraftarının ihtiyaç duyabileceği her türlü lisanslı ürünün satışı yapılacak. Açıldığı günden beri bölgede bulunmayan birçok ünlü markaya ev sahipliği yapan Highway Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezinde bu kez dört büyük takımdan biri olan Galatasaray'ın taraftar mağazası açılacak. GS Store konsepti ile Highway Outlet AVM'de yer alacak olan Galatasaray Spor Kulübü, A takımı futbolcuları ile de sık sık taraftarı için imza günü düzenleyecek.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Dağı A.Ş. Genel Müdürü Hasan Umur, "Galatasaray ülkemizde bulunan dört önemli spor kulübünden biri ve AVM'mizde mağaza açmaları bizler için büyük mutluluk. Bayram öncesi açılacak olan mağazanın Galatasaray taraftarlarını mutlu edeceğini düşünüyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımız, Fenerium, Kartal Yuvası ve TS Club'ın da AVM'mizde yer alması yönünde olacak" ifadelerini kullandı

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.