VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN HER ZAMANKİ GİBİ...

30 Eylül 2013

CHP Bolu Tanju Özcan, temayül yoklaması sonrasında konuştu. Özcan, “Önseçimin kattığı ivme ile Belediye Başkanlığını ...

CHP Bolu Tanju Özcan, temayül yoklaması sonrasında konuştu. Özcan, “Önseçimin kattığı ivme ile Belediye Başkanlığını da alacağız” dedi.

Tanju Özcan, “Benim için mutluluk verici olan olay şudur. Ben başından itibaren, Bolu'daki adayın belirlenmesi sürecinde üyelerimizin söz sahibi olması gerektiğini savunuyordum. Bu temayülün gerçekleştirilmesi için uğraşıyordum. Sonucunda, genel merkezimiz bunu kabul etti ve Bolu'da dün gerçekten bir demokrasi şöleni yaşandı. Parti üyeleri doğrudan sandığa giderek adayın belirlenmesi noktasında tercihlerini belirttiler. Gazeteci arkadaşlarımız da izledi, sadece parti üyeleri değil, Bolulu vatandaşlarımız da ilgi gösterdi izledi. Resmi seçim gibiydi. Herkesin örnek alması gereken bir seçim yaşandı. Bunun sonucunda da bir arkadaşımız ipi göğüsledi. Yüksek de bir oy aldı. Benim için sonuçtan çok bu temayülün gerçekleşmesi önemliydi” diye konuştu.

“Bolu Belediyesi’ni de kazanacağız”

“Bundan sonra hedef Bolu Belediyesi'ni kazanmak. Dün kazanan sadece Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. 30 Mart'ta kazanan yine Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Önseçim sonucunu kutlamak çok anlamsız olur. Üzülmek de anlamsız. Biz asıl kutlamayı 30 Mart'ta hep birlikte bu sürece katkı sunan tüm aday adaylarımızla gerçekleştireceğiz. Ben şimdiden adayımızın yaşanan temayül yoklamasının Bolu'muza ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Başarı getirmesini temenni ediyorum. Biz bir önseçim gerçekleştirdik. Bunun sonucunda 34 yıl aradan sonra milletvekili çıkarttık. 30 Mart'ta Bolu Belediye Başkanlığı’nı da alacağız” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.