VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖRKEMLİ AÇILIŞ

29 Eylül 2013

1 Yıldan bu yana devam eden çalışmalar sonrasında görkemli bir hal alan İzzet Baysal Caddesi ...

1 Yıldan bu yana devam eden çalışmalar sonrasında görkemli bir hal alan İzzet Baysal Caddesi adına yakışır görkemli bir törenle resmi olarak hizmete açıldı. AK Parti açılışa tam kadro katılarak seçimler öncesinde herkese mesaj verdi...

Yoğun bir katılımın olduğu açılışa Ak Parti Bolu teşkilatı da tam kadro katılarak Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’la birlikte belediye önünden açılışın yapılacağı alana kadar birlikte yürüdüler.

Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, İl Genel Meclisi Genel Sekreteri Tasin Akduman, Gerede Beledisi Başkanı Ömer Baygın, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, belediye meclis üyeleri, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Taha Sönmezel, parti teşkilat üyeleri,   belediye başkan yardımcıları ile birlikte belediye meydanından İzzet Baysal Caddesi sonunda programın yapılacağı alana kadar yürüyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve beraberindekiler caddede bulunan vatandaşların sevgi seliyle karşılandılar.

Yürüyüş esnasında caddedeki vatandaşları ve banklarda dinlenen aileleri de selamlayan protokol üyeleri zaman zaman onlarla sohbet de ettiler. Protokolün alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde coşkulu bir kalabalıkla program alanına gelmesiyle birlikte açılış programına geçildi.

“HEP BİRLİKTE BAŞARDIK”

Programda ilk olarak bir açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, şunları söyledi;

“Sizlerle bizim için çok önemli olan bir günde yine beraber olmanın onurunu, gururunu yaşıyoruz. Sizlere hizmet için çıktığımız yolda bir mihenk taşı olan üniversite öğrencilerinin mecburiyet caddesi olarak adlandırdıkları valilik ve belediye arasındaki yolu tamamen sizlerin hizmetine açmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadığımız bu günde bizlere destek vererek böyle bir kalabalıkla ve büyük bir coşkuyla programımıza katıldığınızdan dolayı siz değerli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Hayırların efendisi İzzet Baysal Vakfı’nın Başkanı Ahmet Baysal’ın açılışımıza telgraf gönderip bizlerin yaptığı hizmetlerin bir çoğunu sayarak bu konuda bizden büyük bir övgüyle bahsetmesini inanın gerçekten çok büyük bir mutlulukla dinledim. İzzet Baysal babamıza bu caddenin yeni şekli hayırlı olsun. İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ın bizi bir çok konuda onurlandırması ve övmesi ona layık olduğumuzu göstermiş olmanın gururu içerisindeyim. Tabi asıl gururum gerçekten hizmetinde olmaktan büyük onur duyduğum siz Bolululara layıkıyla hizmet edebilmenin verdiği gurur. Bu duyguları bana yaşattığınız içinde sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Takriben dokuz yılı aşkın süre önce sizlerin teveccühü ile bu göreve geldim ve bu süre içerisinde de ekibimle ve arkadaşlarımla sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyorum. Bu yolda çok büyük mesafeler aldığımızı görüyorsunuz. Biz sadece klasik bir belediye başkanlığı yapmıyor, aynı zamanda şehrimizde bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz. Bu görevi de Başbakanımızdan aldığımız ehliyetle yapıyoruz. Ondanda Allah razı olsun diyorum. Bolumuz her geçen gün yeni bir şekil alıyor. Evet çok büyük problemler yaşattık, çok büyük eziyetler verdik size. Siz sabır gösterdiniz, bizde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Sizlerden Allah razı olsun. Bu dönem içerisinde alt yapısı tamamen değiştirilmiş bir kenti oluşturduk. Yaptığımız her şey yavaş yavaş görülmeye başlandı. Yakın zaman içerisinde de Kent Meydanı’nın bir bölümünü de açacağız. Kent Meydanı aslında 130 dönümlük bir alan. Şu anda biz 19 dönümlük bir çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Sizlerden aldığım güçle geri kalan kısmını da en kısa zamanda tamamlayacağıma inanıyorum ”dedi.

Konuşmaların ardından ise Bolu Müftüsü Mehmet Şahin tarafından yaptırılan toplu duanın ardından caddenin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından ise sihirbaz gösterileri, çocuk aktiviteleri ve canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlenen Bolu halkı unutulmaz bir gece yaşadı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.