VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKANA SALDIRDILAR, BAŞKAN'DA GÜLDÜ

28 Eylül 2013

Halkevi üyeleri ile Bolu Belediyesi arasındaki gerginlik bugünde sürdü. Bir Grup halkevi üyesi Bolu Belediye ...

Halkevi üyeleri ile Bolu Belediyesi arasındaki gerginlik bugünde sürdü. Bir Grup halkevi üyesi Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a saldırmak istedi. Ancak zabıta ve polis ekiplerin sert müdahalesi ile karşılaştılar. Başkan Yılmaz, saldırıya gülerek karşılık verdi.

Bolu Belediyesi'nin Halkevi binasını yıkmasına tepki gösteren Halkevi üyeleri Akbank önünde bir basın açıklaması yaparak “Bizler Halkevlerimizi, yaşamımızı geleceğimizi, AKP iktidarının doğayı, yaşamı yok sayan neoliberal kentsel yağma politikalarına teslim etmedik, etmeyeceğiz Buradan belediye başkanına sormak istiyoruz Bu hukuksuzluğu nasıl temizleyeceksiniz? Halkın evi olan 46 yıldır Bolu’da halk yararına faaliyet gösteren halkevini kendi çıkarları için rant uğruna yıktığı halkevinin hesabını soracağız” dediler.

BİR ANDA SALDIRDILAR

Basın açıklamasının ardından Bolu belediyesinin önüne sloganlarla giderek dünkü yıkımda parçalanan “Bolu Halkevi” yazılı tabelayı bırakan Halkevi üyelerinden birkaç kişi Bolu belediye başkanı Alaaddin Yılmaz’ın Necip Fazıl Kültür Merkezi’nin önünde AK Parti Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü ile çay içerek oturduğunu görünce yanına giderek tepki gösterdi. Başkan Yılmaz ile halkevi üyeleri arasındaki sözlü münakaşanın daha fazla büyümesini önlemek isteyen zabıta ekipleri Halkevi üyelerine müdahale etiler. Halkevi üyeleri ile emniyet güçleri arasında arbede yaşandı.

Bolu Belediye Başkanı saldırı sonrasında gülerek İzzet Baysal Caddesi’nin açılışı için yürüyüşe geçti.

1 yorum yapılmış
  • canan
    28 Eylül 2013 • 11:00
    valla o protestocular hiç de bolulu değil kimse kusura bakmasın. bize maal etmeye çalışmasınlar protestoyu vs yi. bolu halkı gayet polisiyle bürokratıyla mutlu ve huzurlu. kimselerde keyfimizi bozmasın bozamaz da.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.