VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAYIN TARİHİ VERDİ..

27 Eylül 2013

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, belediye seçimleri öncesinde kesin adayın belirlenmesinin yılbaşını bulabileceğini ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, belediye seçimleri öncesinde kesin adayın belirlenmesinin yılbaşını bulabileceğini söyledi.

Ömer Sayın, “1 Ekim’de yani önümüzdeki hafta Salı günü aday adayı başvuruları başlayacak. 1 Kasım’a kadar devam edecek. Ayın 2’sinde de yeniden bir il başkanı toplantımız var. önümüzdeki hafta Çarşamba günü. Bundan sonraki süreçte alakalı daha detaylı, daha spesifik bilgileri inşallah paylaşacağız. Genel merkezimizdeki teşkilat başkanımız, belki de Başbakanımız da katılacaklar. İnşallah bu en kısa zamanda en doğru adayları seçmenimizin karşısına çıkarmak ve seçimlere kadar olan süreç içerisinde de adaylarımızın gerek projelerini halka anlatma noktasında gerekse de en ücra köşelere kadar vatandaşımıza ulaşma noktasında bir zaman oluşturmaya çalışacağız” diye konuştu.

KAMUOYU YOKLAMALARI…

Sayın, merakla beklenen adayın kim olacağı sorusunun yılbaşında netleşeceğini ifade ederek, “Tahmin ediyorum, 1 Kasım’da aday adayı müracaatları bittikten sonra kamuoyu yoklamaları, yani mevcut aday adaylarının kamuoyundaki desteklerini ölçmek için kamuoyu yoklamaları, teşkilat yoklamaları ve bu iki veri toplandıktan sonra da genel merkezimizde yapılacak çalışmalarının tamamının 1-2 ay süreceğini ve en geç yılbaşında da adayların netleşeceğini düşünüyorum” dedi.

www.koroglugazetesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.