VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HAYDİ EĞLENCEYE...

27 Eylül 2013

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan İzzet Baysal Caddesi açılışına Bolu halkını ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan İzzet Baysal Caddesi açılışına Bolu halkını davet etti. Çocuklara özel gösterilerin yapılacağı ve yemek ikramının verileceği etkinlikte vatandaşlar gönüllerinde eğlenecek.

 

Belediye Başkanı Yılmaz, “İzzet Baysal Caddesi'ni adına yakışır hale getirmek için birlikte sabrettik, çalıştık ve nihayetinde başardık. Yapım aşamasında bazı sıkıntılar çektiğimiz İzzet Baysal Caddesi'ne babamıza yakışır şekilde yeni bir yüz kazandırdık. Sadece Valilik önünden başlayarak Belediye önüne kadar olan gençlerin değimiyle mecburiyet caddesindeki çalışmaları tamamlayarak gezme eğlenme ve dinlenme mekanı haline dönüştürdük. Bu işin bir başlangıcı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile beraber belediyenin arka tarafında yaptığımız katlı otoparkın altından açılan tünelle yürüyerek pasaj içerisinden pazaryerine geçeceğiz” dedi.

ÇOCUKLARA ÖZEL GÖSTERİLER

Yılmaz, “Gelecekte ise pazaryeri projesi ile birliktede Bolu'nun şekli tamamen değişecek. Biz Bolu'ya hizmetkar olduğumuz günden bu yana Bolu insanının en güzel kente yaşaması için gayret ediyoruz. Bu çalışmalarında adım adım gerçekleştiğini halkımız gördükçe memnun oluyor, bu memnuniyet bizim şevkimizi daha da artırıyor. Bolu coğrafyası ile dünyanın en güzel kenti. 'Şehrimizin Kalbi Halkımıza Açılıyor' sloganı ile 28 Eylül 2013 Cumartesi günü 17.00-22.00 saatleri arasında çeşitli etkinlikler, sihirbaz gösterileri, çocuk aktiviteleri ve ikramların ardından gerçekleşecek olan İzzet Baysal Caddesi açılışımıza tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.