VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESKİ BAŞKANDAN HEM ELEŞTİRİ HEM DESTEK

25 Eylül 2013

Boluspor eski Başkanı Necip Çarıkçı, Köroğlu Televizyonu’nda katıldığı “Serbest Vuruş” programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Çarıkçı, ...

Boluspor eski Başkanı Necip Çarıkçı, Köroğlu Televizyonu’nda katıldığı “Serbest Vuruş” programında çarpıcı açıklamalar yaptı. Çarıkçı, “Baktığımız zaman yedek oyuncu olsun, takımın derinliği olsun geçmiş senelere göre çok iyi değil” dedi.

Bolusporlu taraftarlarının kırmızı beyazlı takımdan çok büyük beklentileri olduğunu söyleyen Necip Çarıkçı, “Taraftarımızın çok büyük beklentisi var. Taraftarımız iyi olsun, iyi oyunculardan kurulu olmasını ister. Takımımızın 3’ncü bölgede eksiklikleri var. Ali Hocam istiyor ki oyuncu alınsın. Burada da yeni başkanımız popülist yaklaşmadı. Boluspor’un belli bir borcu var. Bir taraftan bankaya olan borçları kapatıyor. Diğer taraftan geçen seneden kalan maç başı borçları kapatıyor. Borç kapatıyor, diğer taraftan kredi çekmiyor. Böyle bir özelliğe de sahip. İstesem bu takımı şampiyon yapardım ama yapamasaydım da bu kulübün 7-8 milyon borç yapardım. Bunu yapmadım ben. Mevcut başkanda şu anda bu yolda ilerliyor. Tek sevindiğim nokta bu transferler olmasa Emre ve Orhun gibi oyuncuları kazanmamız oldu. Keşke bu oyuncular, geçen sene Boluspor’da oynamış olsaydı. Bu sene daha da tecrübe kazanıp sahaya çıkarlardı. Şuanda Emre ve Orhun’un Boluspor’a kazandırılması çok büyük olay oldu. Onun için Ali hocayı tebrik ediyorum” diye konuştu.

“SIKINTILAR VAR”

Ligde oynanan 5 karşılaşmanın ardından Boluspor’un en az gol atan ve en az gol yiyen takımlardan birisinin olduğunun hatırlatılması üzerine, Necip Çarıkçı, “Geçen sene şu anda Balıkesirspor’da oynayan Ahmet Şahin gündeme gelmişti. Olmadı. Baktığımız zaman tercih hakkını Serdar’a kullandık. Neden Serdar’a kullandık, Serdar geçen sen geçen sezon bir çok maçımızı vermişti. Ama hakikaten Atacan bana göre üzerine koymuş. Defansımızda Hakan olsun, Muhammed olsun, stoperler olsun hakikaten takımımızda o anlamda sıkıntı yok. Sıkıntımız Ali Güzeldal’ın sakatlanması, oyundaki 10 numaranın olmaması. Sağ açıkta biraz sıkıntımız vardı. Forvet bölgemizdeki oyuncularımız biraz yalnız kalıyorlar. Herkes kötü oynadık diyor evet Boluspor kötü oynadı maçta. Ama Boluspor’un almış olduğu 3 puan gerçekten çok büyük bir puan. Boluspor’un devre arasına kadar aldığı bütün puanlar bizim için çok büyük bir değer katıyor. Biz devre arasına kadar ne kadar çok puan toplarsak, bizim için kardır.”

BOLUSPOR ŞİRKET OLACAK

Programın son bölümünde ise, Boluspor’un almayı düşündüğü isim sponsoru hakkında da görüşlerini aktaran Çarıkçı, “Başkanımız, Demirdöküm firması ile ilgili bir konu açtı. Kendisi Demirdöküm’ün sponsor olacağını, isim hakkı konusunda olduğunu söyledi. İnşallah bu proje gerçekleşir. Çünkü bizim böyle bir kaynağa ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Artık bu işin doğrusu şu, Türkiye’de kulüpler dernekten, dernek alıp bir şirket daha kuracak. Kulüpler, dernekler devam edip, yanına bir şirket daha kurulacak. Kulüp Başkanı ekibini kuracak, oraya para yatıracak. Boluspor şirket olacak. Artık derneklerle bu işin yürümeyeceğini herkes biliyor

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.