VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUHTEŞEM SONBAHAR ŞÖLENİ

24 Eylül 2013

1 yıldan bu yana İzzet Baysal Caddesi’nde devam eden yayalaştırma çalışmaları sona erdi. Bolu halkı ...

1 yıldan bu yana İzzet Baysal Caddesi’nde devam eden yayalaştırma çalışmaları sona erdi. Bolu halkı şimdi açılış töreni ve muhteşem bir şölenle Cumartesi günü bir araya gelecek. Şölende çocuklar için muhteşem gösteriler, çocuk tiyatrosu, sihirbaz gösterileri, yemek ikramı ve birbirinden güzel etkinlikler yapılacak.

Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yayalaştırma projesi kapsamında son derece modern bir görünüme kavuşan ve şehir merkezinin kalbi haline gelen İzzet Baysal Caddesi büyük bir şölenle açılacak. 7’den 77’ye bütün halkımızın davetli olduğu ve bütün Bolu’nun bir araya geleceği ‘İzzet Baysal Caddesi Açılış Töreni ve Sonbahar Şöleni’ 28 Eylül 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

ÇOCUKLAR İÇİN MUHTEŞEM GÖSTERİLER

Bolu Belediyesi, İzzet Baysal Caddesi’nin açılış töreninin gerçekleştirileceği ve tüm Bolu’nun bir araya geleceği büyük bir ‘Sonbahar Şöleni’ne hazırlanıyor. 28 Eylül 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilecek şölende 7’den 77’ye tüm halkımızın güzel bir gün geçirmesi adına birçok etkinlik düzenlenecek. Valilik önünden başlayıp orta hamama kadar bulunan alanda gerçekleştirilecek etkinlikler çerçevesinde çocuk ve yetişkin tiyatro gösterileri, yarışmalar, ünlü sihirbazların gösterileri, ateş şov, çocuklar için yüz boyama ve palyaçolar yer alacak. Ayrıca şölenin yapılacağı alanda kurulacak 20 dağıtım noktasından, halk için ikramlarda bulunulacak.

“ŞÖLENE DAVETLİSİNİZ”

‘İzzet Baysal Caddesi Açılış Töreni ve Sonbahar Şöleni’ ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 28 Eylül Cumartesi günü yaşlısı genci 7’den 77’ye bütün Bolu halkını caddede görmek ve hep beraber güzel bir gün yaşamak istediklerini belirterek, “Yaptığımız çalışmalar sonunda şehir merkezinin kalbi haline gelen ve halk tarafından da oldukça beğenilen İzzet Baysal Caddemizin açılış törenini 28 Eylül Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Bizim amacımız açılıştan ziyade yaşlısıyla genciyle bütün Boluluları bir araya getirmek ve hep birlikte güzel bir gün geçirmek. Bu sebeple sıradan bir açılış töreni yerine, birçok etkinliğin yapılacağı büyük bir şölen düzenleme gereği duyduk ve tüm halkımızı bu büyük şölenimize davet ediyorum.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.