VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN'DAN YOL MÜJDESİ

24 Eylül 2013

Bolu ile Karacasu beldesini birbirine bağlayan karayolunda devam eden asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Karacasu ...

Bolu ile Karacasu beldesini birbirine bağlayan karayolunda devam eden asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla sürerken, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, “Kurban bayramına kadar çalışmalar sona erecek” dedi.

Bolu’nun turizm bölgesi Karacasu karayolunda yol yapım çalışmaları devam ediyor. Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sürücülere zaman zaman zor anlar yaşatırken, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili’den müjde geldi.

Beydili, “Yolun yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Yolun yapımında da en ufak bir sıkıntı olmadı, kaza yaşanmadı. Bu da beni en çok memnun eden husus oldu. Belde halkı da bu konuda duyarlılığını gösterdi. Vatandaşlarımız ‘Yeter ki yol olsun biz sabrederiz’ diyorlar. Yol beldemize yakışır hale getirildi. Kurban Bayramı’na kadar yolun bitmesi gerekiyor. Birinci kat asfalt atıldı. Şimdi de iki kat daha atılacak üzerine. Kurban Bayramı’na yetişecek dediğim gibi. Esnaf da bu arada mağdur oldu, trafik bazen aksadı, bu arada belde halkından bu taşımacılık yapan arkadaşlarımız da mağdur oldu ama kusura bakmasınlar” dedi.

www.koroglugazetesi.com

1 yorum yapılmış
  • KARACASULU
    3 Ekim 2013 • 11:00
    işi gücü palavra
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.