VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU POLİSİ COŞTU BİR KERE...

19 Eylül 2013

Bolu polisi, TEM'de yakaladığı 41 kilogram eroinden sonra başarılı bir operasyona daha imza attı. Bakliyat yüklü bir ...

Bolu polisi, TEM'de yakaladığı 41 kilogram eroinden sonra başarılı bir operasyona daha imza attı. Bakliyat yüklü bir TIR’da yapılan aramalarda 30 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Doğu illerinden temin edilen kaçak sigaraların İstanbul’a götürüleceği ihbarını aldı. Uzun süre ihbar üzerinde değerlendirme yapan ekipler, daha sonra TEM Otoyolu’nda bir dinlenme tesisine konuşlandı. Plakalı belirlenen TIR’ı Gerede’den takibe alan ekipler, Paşaköy gişelerine 2 kilometre kala bir dinlenme tesisinde durdurdu. Sürücü O.Y ve yanındaki M.Y. araçtan indirilerek gözaltına alınırken, TIR’ın kasasında arama yapıldı. Bakliyat yüklü TIR’da kahverengi çuvallar içine gizlenmiş dört ayrı markada 30 bin kaçak sigara ele geçirildi. Piyasa değeri 200 bin TL olan sigaralara el konulurken, iki kişi emniyetteki ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.