VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"AĞIZ İSHALİ OLMUŞ"

19 Eylül 2013

Bolu Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Nadir Gürkan Yetkin, kendisi hakkında iddialarda bulunan ve sağa sola ...

Bolu Gündem Gazetesi Köşe Yazarı Nadir Gürkan Yetkin, kendisi hakkında iddialarda bulunan ve sağa sola saldıran Bolu Havadis Gazetesi Köşe Yazarı İmdat Aslan’a çok sert sözler söyledi. Yetkin, “Bozulmuş ruh hali sebebiyle ağız ishali olmuş bir vaziyette YALAN ifadelerle şahsımı ve diğer kişileri karalama çabası sebebiyle kendisinden erdemli bir davranış beklemekteyiz” dedi.

 Yetkin ayrıca, “Fethullah Gülen Cemaati ve Saidi Nursi hakkında, ağız ishali rahatsızlığı içinde kaleme aldığı hakaret dolu yazılar, halen yazdığı gazetenin arşivinde bulunduğu halde cemaatle ve değerleriyle bağlantılı olduğunu gizlemeyen Sayın Muzaffer Deligöz ile görüştükleri taraflarca ifade edilmiş ise bu iki zıt kutbu bir araya getiren ortak konu ne olabilir?” dedi.

 

İŞTE YETKİN’İN YAZISINDAN BİR BÖLÜM

Mesele İmdat Aslan da değildir aslında! Önemli bir sivil toplum örgütü olan Bolu Köroğlu Gazeteciler Cemiyet Başkanlığı görevini yürüten, takım elbise giyip, kravat takıp, tıraş olup protokoldeki ayrılmış koltuğuna oturan kişinin bozulmuş ruh hali sebebiyle ağız ishali olmuş bir vaziyette YALAN ifadelerle şahsımı ve diğer kişileri karalama çabası sebebiyle kendisinden erdemli bir davranış beklemekteyiz.

Yalancı sıfatlı cemiyet başkanı işgal ettiği makamdan istifa etmelidir! Halen yalan ifadelerine devam etmesi halinde, yerel televizyonlarımızdan hangisi konuya ilgi gösterirlerse canlı yayında Bolu’da veya her hangi bir yerde bir kilise projesi hazırlamadığımı, mimar değil inşaat mühendisi olduğumu, Bolu Belediyesi’nden almış olduğum ihale ile ilgili her türlü belge ve bilgiyi Bolu Halkı İle paylaşarak bahsi geçen konuların yalan olduğunu ispat edebilirim.

Israrla her “Nadir Gürkan Yetkin” kelimesi geçtiğinde “Uyanıklığın Böylesi!”başlıkla yayınlanmış olan yazımı gündeme getiren İmdat Aslan ,bu konuda tüm süreci anlatan yazımı bu köşeden yayınladığım ve bu yazımı da okuduğunu gayet iyi bildiğim halde konuyu kalem kabiliyeti ile evirip çevirip sunması diğer iddialarını doğru hale getirmez!

Fethullah Gülen Cemaati ve Saidi Nursi hakkında, ağız ishali rahatsızlığı içinde kaleme aldığı hakaret dolu yazılar, halen yazdığı gazetenin arşivinde bulunduğu halde cemaatle ve değerleriyle bağlantılı olduğunu gizlemeyen Sayın Muzaffer Deligöz ile görüştükleri taraflarca ifade edilmiş ise bu iki zıt kutbu bir araya getiren ortak konu ne olabilir?

Sormuş olduğumuz sorulara cevap vermek yerine soruları sorana ağız ishali olmuş üslupta hakaret etme çabası, yaşanan aczi yetin bir sonucudur!

Bu köşeyi şahsi meselelerle meşgul etmek doğru değil.Bu durum şahsi meselenin ötesine geçtiği için kaleme alınmıştır.Önemli bir mevkii ısrarla meşgul eden kişinin, şu an yaşadığı psikolojik sorunlar sebebiyle kaleme aldığı yazıları “Normal” olarak değerlendirmek, sosyal hayatımızı sıkıntıya sokmaktadır.

Hiç yaşanmamış olayları, yaşanmış kabul edip, birazda süslediğiniz vakit ortaya çıkan manzara, yaşanan ishal sonucu ortaya çıkan manzaradan farksız hale gelir. Hoş olmayan bu görüntünün sergilenmesi üçüncü şahıslarında sebepsiz yere midesini bulandırmaktan başka bir işe yaramaz.

Birileri başka bir ilden, ilçeden veya herhangi bir yerleşim biriminden Bolumuza gelmiş ve hayatına bu güzel şehirde devam ettirmeye karar vermiş olabilir.Ancak bu kişilerden biz Boluluların bir farkı her daim olacaktır. Onlar dilediklerinde başka bir şehre gidebilirler. Geldikleri yerleşim birimlerine geri bile dönebilirler!Biz Bolular için Bolu’yu terk etmek ,böyle bir duruma zorunda olmak ancak ve ancak bir zulüm olur. Atalarımın mezarları bu sınırlar içersinde yer aldığı müddetçe bu sınırlardan ayrı kalmak her daim sıla hasreti çekmemiz anlamına gelir.

Bir değerlendirme yaparken, Bolu’da gurbette olanlar, ne kadar uzun müddetten beri Bolu’da yaşarlarsa yaşasınlar bir gün sıla hasreti içersinde kendi memleketlerine dönme kararı alabilirler.

Ben de bir çok Bolulu gibi benden sonraki soyumun da daha güzel ve daha yaşanabilir bir Bolu’da hayatlarını sürdürmelerini gönülden isteyen bir kişi olarak yerel meselelere bu şehre sonradan gelmiş bir kişi gibi bakamam!

Bolu bizler için VATAN kavramı kadar kutsallık içermektedir!

Bu konuda alınganlık göstermek ,konuyu başka mecralara çekmeye çalışmak yanlışlıktır!

İnsan olarak kişileri ayrıştırmaya çalışmak ,Müslüman, gayri Müslim,Alevi Sünni ,inançlı inançsız vb. ayrımlaştırma ve ötekileştirme yapıma müsait değildir!

Şahsımı tanıyanlar bu yapımı bilirler.Bir dönem beraber istişarelerde ve görüşmelerde bulunduğumuz ,”Ağabey” İmdat Aslan’da bu özelliğimizi gayet iyi bilirler.

Anlamadığım konu, İmdat Aslan’ın şahsıma karşı bu şekilde 180.derece dönmesine sebep olan nedir?

Bu köşeden daha önce sordum.Yineleyelim!

Nedir senin derdin?

YAZININ TAMAMINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN OKUYABİLİRSİNİZ

http://bolugundem.com/habergoster.php?id=66148

1 yorum yapılmış
  • hakkı bilen
    18 Eylül 2013 • 11:00
    Gürkan Bey'in ağzına sağlık çok haklı Milletin hayatı ile uğraşmaktan başka hiçbir işi olmayan zavallı bir adam.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.