VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HEMEN KALDIRIRIZ EMRİNİZ OLUR (!)

17 Eylül 2013

Abant TV’de yayınlanan Abant Objektif programında işadamı Muzaffer Zengin ve program yapımcılarının diyaloglarının videosunu yayınlayan ...

Abant TV’de yayınlanan Abant Objektif programında işadamı Muzaffer Zengin ve program yapımcılarının diyaloglarının videosunu yayınlayan www.ozgurbolu.com  son günlerin siyasi kahramanı (!) Muzaffer Deligöz’ü rahatsız etmiş. Yine Bolu Gündem Gazetesi’ne konuşan Deligöz, “Videoların siteden kaldırılmasını istiyorum” diyerek hepimizi gülmekten kırdı geçirdi.

İŞTE O HABER

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı mektup ile Başbakan'a şikayet eden Muzaffer Deligöz, Abant Objektif programının Özgurbolu internet sitesinden parça parça video olarak yayınlanmasına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı mektup ile Başbakan'a şikayet ettiği haberleriyle gazetemizde yer alan ve bu haberlerin akabinde Bolu'da en çok konuşulan isimlerden biri olan Muzaffer Deligöz, Abant TV'de yayınlanan programda Avukat Yüksel Gültekin ile Bolu Gündem Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Süha Alparslan arasında yaşanan mektup tartışmasının Özgurbolu internet sitesinden parça parça video olarak yayınlanmasına tepki göstererek açıklamalara cevap imkanı olmadığı için videonun yayından kaldırılmasını istedi.

Muzaffer Deligöz açıklama yaparak, Abant TV'de geçtiğimiz Cuma akşamı yayınlanan 'Abant Objektifi' adlı program kayıtlarını 2 adet olarak parça parça yayınlayan Dailymotion sitesinin yetkililerini ve bir anlamda da ozgurbolu.com adlı internet sitesini uyardı.

Deligöz'ün açıklamasında şunları kaydetti; “Yayına konulan yukarıdaki 2 videoda, bana iftira edilerek şahsi haklarım ihlal edilmiştir. Bu hakaret ve yalan beyanlara cevap verme imkanım da olmadığından, telafisi olmayan bir durum meydana geldiği için bu iki videonun yayından kaldırılarak, yayın sahibi safar 24' ün uyarılmasını rica ederim.”

2 yorum yapılmış
  • MUZAFFER DELİGÖZ
    17 Eylül 2013 • 11:00
    İnsanların Şahsi haklarını aramaları sizi neden korkutuyor ki? Biz sevgili belediye başkanınız gibi aleyhimizde olanların işyerlerine zabıta göndermiyoruz. Ayrıca hiç korkmanıza gerek yok, Üsame binladin'in El-Kaide militanları da beni dinlemezler, size baskın yapmazlar. Hiç korkmanıza gerek yok Ben de gelip canlı yayını basmam, hiç korkmanıza gerek yok. Gülen resim çok güzel. sitemde de kullanacağım iznıniz olursa. Korkarım izinsiz kullanırsam kaldırılması için mahkemeden karar almazsınız. Ayrıca açöacağım davadan da korkmanıza gerek yok. Anlı-şanlı başkan vekili avukatınız sizi müdafaa eder. Benim Avukatım Reşat Bulut. Siz 35 sene evveli hatırlamak istediğinizden ben de 35 sene evvel vekalet verdiğim Reşat Beyden rşica edeceğim hakkınızdan gelsi. İşte o zaman böyler gülen fotoğrafları koyabilecek misiniz bakalım?
  • MUZAFFER DELİGÖZ
    17 Eylül 2013 • 11:00
    Başlığınızı da yorumlamak gerekir: Estagfirullah. Size emretmek haddimize mi? Bolunun en büyük haber sitesi, ismi ile maruf Özgür siteye benim emrim olabilir mi? Özgürsünüz ya, belediyeye falan bağlı değilsiniz ya.. OLsa olsa mahkeme kararı ile kaldırmak zorunda kalırım. Ama ona da gerek kalmadan siz kuzu kuzu kaldıracaksınız. İnanmazsanız başkan vekili avukatınıza sorun.. Gerçi Burada bir sorun var. Adresiniz belli değil ama,ben istesem bulurum da,Türk polisi bulsa daha tatlı olur. Hesap vermeye hazır olun.. Alaaddin-Yüksel-Zengin üçlüsü etrafınızı çembere alsın ki, size bir zarar gelmesin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.