VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TÜNELE GİRİLDİ...

17 Eylül 2013

Bolu'nun otopark ve trafik sorununu tamamen ortadan kaldıracak Kültür Parkı ve Yeraltı Katlı Otoparkı projesi ...

Bolu'nun otopark ve trafik sorununu tamamen ortadan kaldıracak Kültür Parkı ve Yeraltı Katlı Otoparkı projesi kapsamında açılacak ilk tünelin yapım çalışmaları başladı. 5 metre genişliğinde 4 metre yüksekliğinde ve 50 metre uzunluğunda yapılacak yaya tüneli yapım çalışmalarını vatandaşlar da dikkatle izledi.

Kültür Parkı ve Yeraltı Katlı Otoparkı projesi kapsamında ilk olarak açılacak olan yaya tüneli yapım çalışmaları başladı. Belediye önünden pazaryerine yaya geçişini sağlayacak tünel 5 metre genişliğinde 4 metre yüksekliğinde ve 50 metre uzunluğunda olacak. Bol-Aş'ın yanından Hal Sokak'a inen merdivenlerin olduğu yerden başlatılan tünel çalışması Ekim ayı sonuna kadar tamamlanacak.

 

“EKİM AYININ SONUNDA BİTECEK”

İlk olarak yayalar, daha sonra ise araçlar için yapımına başlanılacak olan tünelle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Kültür Parkı ve Yeraltı Katlı Otoparkı Projesi bittiği zaman Bolu yeni bir çehreye kavuşacak. Vatandaşlarımız belediye önünden pazaryerine yürüyerek geçilebilecek. Bolu'nun bu projelerle yeni bir kimliğe kavuştuğunu hep birlikte göreceğiz. Bol-Aş'ın batısından Hal Sokak'a inen yerden katlı otoparka kadar olan bölümde 5 metre genişliğinde, 4 metre yüksekliğinde toplamda 50 metre uzunluğunda tünel yapım çalışmalarına başladık. İnşallah ekim ayı sonunda çalışmalarımızı tamamlayıp projeyi vatandaşımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Eylül ayında yayalar için başlatılan tünel çalışması Ekim ayı sonuna kadar tamamlanıp vatandaşın hizmetine sunulmasının ardından hemen yan tarafına da araçların otoparka giriş ve çıkışlarında kullanacakları ayrı bir tünel açılacak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.