VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O DURAK YIKILDI

17 Eylül 2013

Bolu’da tartışılan ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından kapatıldığı duyurulan Sümer Taksi bugün belediye ...

Bolu’da tartışılan ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından kapatıldığı duyurulan Sümer Taksi bugün belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından korsan taksicilik yaptığı gerekçesiyle kapatılan Sümer Taksi, yıkım kararının ardından bugün yıkıldı. Bolu'da Sümer Taksi Durağı sahipleri ile Kalıcı Konutlar Taksi durağı arasındaki sürtüşmeler ilginç noktalara gelmeye devam ediyor. Her iki taksi durağı ve daha sonra da Bolu'da faaliyet gösteren diğer taksi duraklarının da Sümer Taksi'nin her yere 5 TL'ye yolcu taşıması olayının büyümesi üzerine Bolu Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz Pazar günü, yaklaşık 100 taksicinin katılımıyla bir toplantı düzenlenmiş ve toplantıya katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, burada yaptığı sert konuşmanın ardından Sümer Taksi'yi kapattığını açıklamıştı.

3 DAKİKA İÇERSİNDE YIKILDI

Durağın resmen kapatılması ve faaliyet verilen durağın mühürlenmesinin ardından Sümer Taksi durağı çalışanları eski binalarına geçerek tek odalı yerde hizmet vermeye başlamışlardı. Bu durumu fark eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, acil yıkım kararı alarak kepçe, kamyon, zabıta memurları ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli mevsimlik kadın işçileri eski durağın bulunduğu yere gönderdi. Zabıta ekipleri, çevre güvenliğini alırken, kadın işçiler ise durak içersinde bulunan malzemeleri taşıyarak bir kenara koydular. Daha sonra devreye giren Bolu Belediyesi'ne ait kepçe, eski durağı 3 dakika içersinde yerle bir ederek yıktılar.

www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.