VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ HEM ÖZÜR DİLEDİ HEM TEPKİ GÖSTERDİ

17 Eylül 2013

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, geçtiğimiz günlerde otopark ücretleri ile ilgili Bolu Gündem Gazetesi’nde çıkan haberin ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen, geçtiğimiz günlerde otopark ücretleri ile ilgili Bolu Gündem Gazetesi’nde çıkan haberin yanlış anlaşıldığını söyleyerek, “Boluspor camiasında bu yanlış anlaşılma için özür diliyorum. Ben her zaman Boluspor’un yanındayım. Haberde herkesi tahrik edecek bir manşet çıkartılmış” dedi.

 

Bolu Valisi İbrahim Özçimen dün akşam Balıkesir maçı için kampta bulunan Boluspor kafilesini Termal Otel’de ziyaret etti. Özçimen,  Başkan Mehmet İnceayan, Başkan Yardımcısı Cavit Demir ve futbolcularla bir süre sohbet etti. Konu geçtiğimiz günlerde Vali Özçimen’in Bolu Güncem Gazetesi’nde yayınlanan “Otopark ücretleri pahalı” sözlerine geldi.

“TAHRİK EDİCİ MANŞET ÇIKARTILDI”

İbrahim Özçimen, “Geçtiğimiz günlerde yanlış yorumlanabilecek bir takım beyanatlar yayınlandı. Bu açıklamaların ardından Boluspor'un bir cevabı oldu. Ben bu açıklamalara cevap vermedim, vermemde çünkü benim kastım Boluspor'a zarar vermek değildi. Ben orada daha çok trafiği ile ilgili açıklamalar yaptım. Ben ‘Bolu'nun trafiğini yönetmek için trafik komisyonunu çalıştırmayacak mısınız?’ şeklinde bir sorunun üzerine değerlendirme yaptım. Bende o güne kadar parklarda uygulanan gerçek rakamları da hakikaten bilmiyordum. Kulağıma gelen bir takım bilgiler vardı. Bende o bilgiler doğrultusunda kısa süreli park ücretlerinin çok yüksek olduğunu duydum. Bu nedenle insanların araç parkı yapmadıklarını ve yeni yapılan katlı otopark projesinin tamamlanmasının ardından bu işin taraflarıyla oturulup konuşulduktan sonra Bolu Belediyesi ile trafik komisyonu ve Boluspor'la birlikte bir düzenleme yapılabileceğini söylemiştim. Ama buradan herkesi tahrik edecek bir manşet çıkartıldı. Bu gazete manşeti ile eğer Boluspor üzüldüyse de ben kendilerinden özür dilerim. Benim Boluspor'a zarar vermem” dedi.

“ÇATIŞMA ORTAMI YARATILIYOR”

Boluspor Başkan Yardımcısı Cavit Demir ise, “Kimsenin Boluspor üzerinden menfaat sağlamaya çalışmasını istemiyoruz. Bizim çatışma ortamına çekilmeye çalışılmasını kulübümüzün en büyük destekçileri olan her iki kurumun başındaki Sayın Valimizin, Sayın Belediye Başkanımızın karşı karşıya getirilmeye çalışılarak kulüp üzerinden kulübe zarar verilmesini istemiyoruz. Ama bazı basın yayın organları çatışma ortamı yaratarak buradan bir menfaat elde etmeye çalışıyorlar. Bu doğru bir yaklaşım değildir. Biz hem valimizden hem de belediye başkanımızdan çok memnunuz. Allah her ile böyle belediye başkanı böyle vali nasip etsin” diye konuştu.

www.memleketimbolu.com

1 yorum yapılmış
  • Erhan Tuncel
    17 Eylül 2013 • 11:00
    Cahit Demir daha dün bugün 2 hele dur bakalım dilin ne kadar uzamış senin öyle
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.