VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"3 GÜNDE BİR HASTA GELECEK DİYE AÇIK TUTMAK..."

16 Eylül 2013

İzzet Baysal Devlet Hastanesi acil servisinin mesai saatleri dışında hizmet vermemesi kararı alınmasının ardından Bolu ...

İzzet Baysal Devlet Hastanesi acil servisinin mesai saatleri dışında hizmet vermemesi kararı alınmasının ardından Bolu Valisi İbrahim Özçimen, “3 günde bir hasta gelecek diye orayı açık tutmak bence gerekli değil. Ayrıca, hasta olmadığı için döner sermayeden de gelir gelmiyor” diye konuştu.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi acil servisinin genel sekreterlik tarafından mesai saatleri haricinde hizmet vermemesi kararı tartışılırken, Vali İbrahim Özçimen, “Her iki hastaneyi de haberli habersiz denetliyorum. Yukarıdaki hastanede saatlerce boş bekliyorlar. Gerçekten acilde görevlendirdiğimiz personel boş bekliyor. Öbür tarafta onlarca hasta var. Yani ben aşağıda nöbet tutturduğumda doktordan, hasta bakıcıdan, ebeden, hemşireden istifade ediyorum. Öbür tarafta nöbet tutuyor, ertesi gün nöbet izni yapıyor, onun parasını döner sermayeden alıyor. Bunun bir hesabı var. Şimdi diğer tarafta özel hastanelerde aynı fiyatı alıyorlar” dedi.

AÇIK TUTMAK BANA GÖRE DOĞRU DEĞİL

Vali İbrahim Özçimen, “Acil servisin, üç günde bir hasta gelecek diye acilin acık olması bana göre doğru değil diye düşünüyorum Diyelim genel sekreter böyle bir karar aldı. Başarısız görülürse bakanlık performansa bakıyor. 6 aylık sözleşmeleri var ve performansa bakarak bakanlık, genel sekreteri değiştiriyor. Bu durumu genel sekretere bırakmak lazım. Oturdular bir karar aldılar. Ben doğru buluyorum. Vatandaşlarımız mağdur olmadıklarını düşünüyorum” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.