VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZOR MAÇ ÖNCESİNDE ŞOK...

16 Eylül 2013

Boluspor’da zorlu Balıkesirspor karşılaşması öncesi gelen sakatlık haberleri şok etkisi yarattı. Kasığında ağrılar bulunan İskender ...

Boluspor’da zorlu Balıkesirspor karşılaşması öncesi gelen sakatlık haberleri şok etkisi yarattı. Kasığında ağrılar bulunan İskender MR için İstanbul’a giderken, Bulgar futbolcu Nikolai Dimitrov’da ise yırtık tespit edildi.

1461 Trabzon maçında hakem kurbanı olan Boluspor, Çarşamba günü oynayacağı Balıkesirspor maçı öncesi sakatlık haberleriyle sarsıldı. Karşılaşmanın ilk yarısında kasığındaki ağrılar nedeniyle oyundan çıkan İskender Alın’ın MR için İstanbul’a gittiği öğrenilirken, yine aynı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Dimitrov’un ise adalesinde yırtık tespit edildi. Sağ kanatta fırtına gibi esen Dimitrov’un Balıkesirspor karşılaşmasında oynayamayacağı öğrenildi. Diğer yandan, 1461 Trabzon maçında ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek cezalı duruma düşen Sercan Türkeri’nin yanı sıra İskender Alın’ın da oynamasının zor olduğu belirtildi.

BEYKOZ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR

 Teknik Direktör Ali Beykoz’u, sakatlıklar sonrası kadro sıkıntısı sardı. İki gün sonra deplasmanda ligin formda ekiplerinden Balıkesirspor’a konuk olacak Boluspor’da, Sercan’ın yokluğunda sağ bekte Jimmy Dixon’ın oynaması beklenirken, sağ kanatta ise Gökhan Emreciksin’in forma giymesi bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.