VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNCEAYAN İNCEDEN AYAR VERECEK

16 Eylül 2013

Boluspor Başkanı Mehmet İnceyan, 1461 Trabzon maçı sonrasında Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik’e ...

Boluspor Başkanı Mehmet İnceyan, 1461 Trabzon maçı sonrasında Şampiyon Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik’e konuştu. İnceayan, “Böyle hakem hataları olmaz. İki haftadır hakkımız yeniliyor. Merkez hakem kuruluna başvurarak maçlarımıza daha tecrübeli hakemlerin verilmesini isteyeceğiz” dedi.

Biraz kızgın biraz üzgün ve fazlasıyla umutlu olduğu sözlerinden belli olan Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, “Takımımızın geçen senelere oranla oynadığı oyun herkes tarafından görülüyor. Genç ve ne istediğini bilen bir teknik heyet ve futbolcularımız var. 1461 Trabzon maçında şansızlıklar yakamızı bırakmadı. İki takımda güzel mücadele etti. Sahada koşan mücadele eden ve 10 kişi kalmasına rağmen kazanmak isteyen bir Boluspor vardı. Bu gelecek açısından beni çok mutlu ediyor” diye konuştu. 

“HAKEM KURULNA GİDECEĞİZ”

 Mehmet İnceayan, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığımız Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında verilmeyen bir gol atılan bir oyuncumuz vardı. Aynı senaryo bu hafta da tekrarlandı. Merkez Hakem Kurulu’na giderek Boluspor maçlarına daha tecrübeli hakemlerin verilmesinin isteyeceğiz. Hakemler sahaya baskı altında çıkıyor. Bu baskı iki haftadan bu yana bize 4 puan kaybettirdi. Boluspor’un haklarını her platformda arayacağız” dedi.

“TELAFİ EDECEĞİZ”

 1461 Trabzon maçında kaybedilen 2 puanı Çarşamba günü deplasmanda oynanacak Balıkesirspor maçında telafi edeceklerine inandığını belirten İnceayan, “Ben oyuncularıma güveniyorum. Her şartta mücadele edeceklerdir. Bugünde 10 kişi kaldıklarında gösterdikleri mücadele bunu gösterdi” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.