VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YALITIM ONLARIN İŞİ

15 Eylül 2013

Fiks Yapı tarafından organize edilen 'Usta Eğitim Semineri'nde Mardav Yalıtım A.Ş İç Anadolu Bölge Yöneticisi ...

Fiks Yapı tarafından organize edilen 'Usta Eğitim Semineri'nde Mardav Yalıtım A.Ş İç Anadolu Bölge Yöneticisi Tolga Köse ve Teknik Destek Sorumlusu Ersin Zorlu, yalıtım uygulamalarının doğru yapılması hususunda teknik bilgileri uygulama ekipleriyle paylaştı.

Bolu’da Isı Yalıtım Mantolama uygulamalarında müşterisine profesyonel ve kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen Fiks Yapı, Mardav Yalıtım A.Ş’den aldığı teknik destek ile uygulama ekiplerine teorik ve uygulamalı eğitim verdi.

Verilen eğitimle ilgili bilgi veren Mardav Yalıtım A.Ş iç Anadolu Bölge Yöneticisi Tolga Köse, “Yılların bilgi birikimi ile katleden asla ödün vermeden hızlı ve zamanında hizmet anlayışı ile kesin müşteri memnuniyeti hedefliyoruz. Sonrasında ise gerekli teknik destek garantisi veriyoruz. Ekonomik faktörlerin yanı sıra görselliğinde çok önemli olduğu günümüzde, mantolama işlemi yapılırken binaya verilen son şekilde estetik görünüşlü yapılar ortaya çıkmakta bu durum da binaların değerini yüzde otuzlara yakın oranlarda artırmaktadır. Daha önce inşa edilmiş binalar ise, mantolama süreci ile birlikte üzerinde tabiat şartlarının oluşturduğu tahribatların yanı sıra insan oğlunun da bizzat katkıda bulunduğu ekler kırık ve dökükler bu işlem sırasında onarım görmekte ve kapatılarak görsel güzellik sağlanmaktadır” diye konuştu.

Fiks Yapı Firma Sahibi Muharrem İşler, “Yaşantımızı bilgi çağına adapte ettikçe daha bir bilinçleniyoruz ve yaşadığımız dünyanın kıymetini daha iyi anlıyoruz. Isı izolasyonu yaptırmamız demek sadece daha az fatura ödeyeceğiz anlamına gelmiyor. Binaları ayakta tutan demirler su ve nemden en etkili şekilde mantolama sayesinde korunur. Atmosfere daha az zararlı gazlar yükseleceği, milli servetimizin daha artacağı ve enerji kaynaklarımızı az harcayarak gelecek nesillere daha çok enerji miras bırakacağımız anlamına da geliyor. Az yakıt demek daha temiz hava demek, daha bol oksijen demek yani daha az hava kirliliği demek. Bu kadar önemli bir uygulama göz ardı edilmemeli mutlaka binalarınızda hayata geçmelisiniz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.