VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

RAKAMLAR DÜŞÜK KALDI

13 Eylül 2013

Bolu Belediyesi tarafından Kent Meydanı projesi kapsamında üç kafeteryanın ihalesi yapıldı. İhalede Vali Konağı önünde ...

Bolu Belediyesi tarafından Kent Meydanı projesi kapsamında üç kafeteryanın ihalesi yapıldı. İhalede Vali Konağı önünde yapılan iş yerini Seyit Ali Yılmaz, adliye önününe yapılan iş yerini Royal Et Ltd. Şti ve Vilayet Meydanı'nda ki iş yerini ise TAB Gıda (Burger King) aldı. Ancak ihalede verilen rakamlar Bolu Belediye yönetimini memnun etmedi. İhalelerin son kararını İhale Komisyonu'nun hafta içi açıklaması bekleniyor.

 

 Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yönettiği ihalede kapalı zarf usulü alınan ilk tekliflerin ardından açık arttırma yapıldı. Anıtpark, Kardelen Sineması önü ve Adliye karşısında yapılan işyerleri için ihale yapıldı. Anıtpark için belirlenen 14 bin TL muhammen bedel belirlenirken, firma temsilcilerinden Seyit Ali Yılmaz 14 bin 250 TL teklif verdi. İşyerine talip olan diğer şirket TAB Gıda ise Yılmaz’ın teklifine karşılık 14 bin 100 TL fiyat açıkladı. Yapılan açık arttırma sonunda 15 bin 70 TL teklifle işyeri Seyit Ali Yılmaz’ın oldu.

İKİNCİ İHALE TAB GIDA’NIN

İkinci ihale yeri ise 10 bin TL muhammen bedelle sinemaya yakın olan işyeri oldu. Bu ihaleye dört katılımcı teklif verdi. Royal Et Ürünleri A.Ş., Seyit Ali Yılmaz, TAB Gıda ve Koray Günay işyeri için yarıştı. 10 bin 250 ila 11 bin 550 TL arasında değişen ilk tekliflerin ardından yapılan açık arttırma sonunda 15 bin 250 TL bedelle Simena önündeki işyeri TAB Gıda A.Ş’nin oldu.

 

“HAYIRLI OLSUN”

Son ihalede ise adliye karşısındaki iş yeri 12 bin TL muhammen bedelle ihaleye çıkartılmıştı. Bu iş yeri de 14 bin 100 TL bedelle Royal Et A.Ş’nin oldu.

 İhalenin ardından kazananlar objektiflere poz verirken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “İhalenin hayırlı olmasını diliyorum ancak bu işyerlerini sizin almış olmanız, ihalenin sizde kaldığı anlamına gelmez. İhale komisyonunun kararı sonrasında kesin sonuç size duyurulacak. Bolumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.