VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARMAKARIŞIK FECİ KAZA

13 Eylül 2013

HABER: MURAT ÇELİK   Gerede’de sabah saatlerinde çok ilginç ve bir o kadar da feci bir kaza ...

HABER: MURAT ÇELİK

Gerede’de sabah saatlerinde çok ilginç ve bir o kadar da feci bir kaza meydana geldi. İlk önce otomobilin seyir halindeki TIR’a arkadan çarpması sonrasında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı. Kaza sonrasında yoldan geçen yolcu otobüsü olay yerine dalınca polis aracını ve ambulansı biçerek ambulansın şoförünü ezdi. Otomobilden uyuşturucu madde ve sahte para çıktı.

Edinilen bilgiye göre, kaza sabah saat 05:00’da TEM Otoyolu’nun Cankurtaran mevkiinde meydana geldi. Ankara’dan İstanbul istikametine gitmekte olan Orçun Avşar yönetimindeki 06 DK 7957 plakalı otomobil önünde seyreden Cemil Sarıkaya idaresindeki 14 BN 274 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kaza sonrasında otomobil sürücüsü Orçun Avşar ile Metin Şahin yaralanırken, aynı otomobilde bulunan Fatih Çiftçi yaşamını yitirdi.

OLAY YERİNE DALDI

Olay yerine gelen polis ve 112 sağlık ekipleri çalışma yaparken, trafik polisleri dubalarla ulaşımı tek şeride düşürdüler. Bu sırada Ankara’dan İstanbul istikametine giden Ahmet Acar idaresindeki 50 DK 243 plakalı yolcu otobüsü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaza alanına daldı. Otobüsün geldiğini gören polis ve 112 sağlık ekipleri kendilerini banketlere attı. Otobüs sürücüsü ilk önce TIR’a arkadan çarpan otomobile ardından 14 BB 112 plakalı 112 acil ambulansı ile 14 A 4527 plakalı polis otosuna çarptı. Otobüs ambulans sürücüsü Mustafa Dinçtürk’ü de ezdi. Kazada yaralanan Orçun Avşar, Metin Şahin ve Mustafa Dinçtürk Köroğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

 UYUŞTURUCU MADDE VE SAHTE PARA

Kaza sonrasında TIR’a arkadan çarpan otomobilde yolcu otobüsünün çarpması sonrasında araçtan uyuşturucu madde ve sahte olduğu iddia edilen paralar yola saçıldı. Uyuşturucu maddelerin otomobilin gizli bölmelerinde saklandığı ortaya çıktı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucunun bulunduğu otomobilde bulunan kişiler hakkında soruşturma başlattı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.