VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PES DEDİRTEN HABER...

13 Eylül 2013

Bu da oldu dedirten haber Bolu’da yaşandı. İl İnsan Hakları Kurulu, vatandaşların insan haklarına ilişkin, ...

Bu da oldu dedirten haber Bolu’da yaşandı. İl İnsan Hakları Kurulu, vatandaşların insan haklarına ilişkin, ihbar, dilek, talep ve şikayet başvurularını almak üzere kentin çeşitli noktalarına yerleştirdiği ‘İnsan Hakları Dilek Kutusu’na vatandaşlar sadaka kutusu diye para bile attılar.  

Vatandaşların insan akları şikayet kutusunu yanlış anlamaları sonrasında ortaya komik manzaralar çıktı. Yıldırım Bayezit Camii duvarına yerleştirilen İnsan Hakları Dilek Kutusu, cami cemaati tarafından sadaka kutusu sanılınca, içi bozuk parayla doldu.

HER AY TOPLANIYOR

İl İnsan Hakları Kurulu, vatandaşların ad-soyad ve adreslerini yazıp, imzalayarak İnsan Hakları Dilek Kutusu’na bıraktıkları notları, her ay yetkili memur tarafından topluyor. İl İnsan Hakları Kurulu daha sonra bu notları tek tek titizlikle inceliyor ve şikayette bulunan vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştiriyor.

İl İnsan Hakları Kurulu’nca oluşturulan Hakları Dilek Kutusu’nda belirtilen önemli bir uyarıda; “Acil durumlarda ise bizzat Valilik İnsan Hakları Danışma Masası’na, www.bolu.gov.tr/insanhakları sitesindeki başvuru formunu doldurarak veya 215 64 34 nolu telefondan müracaat edilebiliyor” ifadelerine yer veriliyor.

www.boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.