VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İNCEAYAN'A SERT TEPKİ

11 Eylül 2013

Köroğlu Televizyonu Haber Müdürü Rasim Özdemir, Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’a çok sert tepi gösterdi. Özdemir, ...

Köroğlu Televizyonu Haber Müdürü Rasim Özdemir, Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’a çok sert tepi gösterdi. Özdemir, “Geçmişteki Bolu kamuoyundaki kötü izlenimleri nedeniyle özellikle maddi açıdan Boluspor Kulübü'ne gerekli gelir desteği sağlayamayan ve gittiği birçok kapıdan eli boş dönen İnceayan, olası sportif başarısızlığı ve sonrasında oluşabilecek borç batağını Köroğlu Televizyonu ve Gazetesi'ne yıkmaya çalışmaktadır” dedi.

Boluspor resmi internet sitesinden yapılan resmi açıklamanın ardından, ortaya atılan iddialara Köroğlu TV Sorumlu Müdürü Rasim Özdemir'den cevap gecikmedi.

'Evet, neden; biz bu oyuna gelmeyiz' başlığıyla yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 

'SALDIRILARINA DEVAM EDİYOR'

Geçtiğimiz hafta Kameramanımız Burhan Yeşiltaş'ı basın toplantısından 'Buranın patronu benim, Köroğlu TV'yi burada istemiyorum' diyerek çıkartan Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesi'ne yönelik saldırılarına devam ediyor. İnceayan, 'Köroğlu Televizyonu'nun, kendi işletmesinden reklam istediğini ve daha sonra bu reklam görüşmesinin olumsuz sonuçlanması üzerine Köroğlu Televizyonu'nun kendisine tavır aldığını' açıklamış, hatta bu açıklamayı Boluspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yayınlattırmıştır.

 

İNCEAYAN'A SORULAR GELDİ!

İnceayan bu açıklamasında doğruları bilinçli olarak saptırmış, gerçekleri işine geldiği gibi kamuoyuna lanse etmiştir. Evet, İnceayan'ın da belirttiği gibi yaklaşık 40 gün önce Köroğlu Televizyonu her işletmeye gittiği gibi, İnceayan'ın işletmesine de reklam görüşmesi için gitmiştir.

 

'İNCEAYAN'IN BU DENSİZLİĞİ, KURUMLARIMIZ TARAFINDAN SAĞDUYULU DAVRANILARAK DİKKATE ALINMAMIŞTIR'

Ancak biz reklam görüşmesi yapacağımızı düşünürken, -nedeni bilemediğimiz bir şekilde- görüşme sayın İnceayan'ın kendi geçmişi ile ilgili boyuta 'kendisi' tarafından getirilmiştir.

 

-İnceayan Boluspor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada bunlardan neden bahsetmemiştir?

-İnceayan durup dururken neden 2001 yılına değinmiş ve neden bu süreçte bizi suçlamıştır?

-Sayın İnceayan, bu görüşmede siyasi ikbal hayatı ile ilgili yaptığı konuşmayı neden açıklamamaktadır?

Bu görüşmede Köroğlu Televizyonu'na 'ihtiyacı olmadığını' belirtmesi ve kuruluşlarımızı küçümseme teşebbüsünde bulunmasının ardından görüşme tarafımızca sonlandırılmış ve İnceayan'ın odasından çıkılmıştır. Ancak herhangi bir tavır alınmamış, İnceayan'ın bu densizliği kurumlarımız tarafından sağduyulu davranılarak dikkate alınmamıştır.

 

GAZETECİ DOSTLARA TEŞEKKÜR

Bu görüşmeden 25 gün sonra Boluspor Basketbol takımının imza töreninde Sayın İnceayan Kurumumuzu hedef almış, hakarete varan beyanlarda bulunmuştur. Bu beyanlar gazeteci dostlarımız tarafından cevaplandırılmış ve Köroğlu Televizyonu en iyi bir şekilde savulmuştur(kurumumuzu savunan arkadaşlara bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum). İnceayan burada da yaptığı açıklamada Köroğlu Televizyonu'na ihtiyacı olmadığını da belirtmiştir.

 

'İKİ HABERDE GÖRÜNTÜSÜ KULLANILMAMIŞTIR'

Bu açıklamasının ardından Sayın İnceayan hakkında en ufak bir eleştiride bulunmayan Köroğlu Televizyonu Yönetimi, İnceayan'a cevap vermenin Boluspor'a zarar vereceğini düşünerek Sayın İnceayan'a cevap vermemiştir. Sadece gerekli mesajın alınması için iki haberde görüntüsünün kullanılmaması kararını almış ve uygulamıştır.

 

'SALDIRIDA BULUNAN TARAF DEĞİL, SAVUNMADA KALAN TARAF OLMUŞUZDUR'

Bu uygulamamızın ardından Sayın İnceayan yine ilk basın toplantısında Kameramanımız Burhan Yeşiltaş'ı 'Buranın patronu benim' diyerek Kulüp binasından çıkartılmıştır. Bu süreç göstermektedir ki; 'reklam vermedim diye tavır aldılar' diyerek suçladığı bizler, saldırıda bulunan taraf değil, savunmada kalan taraf olmuşuzdur.

'BAŞARISIZLIĞI KÖROĞLU TELEVİZYONU'NA YIKMAYA ÇALIŞMAKTADIR'

Anlaşılacağı üzere; sadece iki fotoğrafının yayınlanmamasına bu kadar kızan İnceayan, kendince önümüzdeki dönemlerdeki en ufak bir başarısızlığı Köroğlu Televizyonu'na yıkmaya çalışmaktadır. Geçmişteki Bolu kamuoyundaki kötü izlenimleri nedeniyle özellikle maddi açıdan Boluspor Kulübü'ne gerekli gelir desteği sağlayamayan ve gittiği birçok kapıdan (bizce kendisiyle ilgili güven sorunu yaşanması nedeniyle) eli boş dönen İnceayan, olası sportif başarısızlığı ve sonrasında oluşabilecek borç batağını Köroğlu Televizyonu ve Gazetesi'ne yıkmaya çalışmaktadır.

 

'KURULUŞLARIMIZ BU OYUNA GELMEYECEKTİR'

Ancak kuruluşlarımız bu oyuna gelmeyecektir. Daha önceki açıklamalarımızda da belirttiğimiz gibi; Köroğlu Televizyonu ve Köroğlu Gazetesi Boluspor Kulübü'nün bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her daim yanında yer alacaktır. Kuruluşlarımızın daha önce belirttiği gibi; Sayın İnceayan şahsen özür dileyene kadar tarafımızca 'yok sayılacak', şanlı Kulübümüz her zaman olduğu gibi, futbolcusundan yönetimine kadar desteklenmeye devam edilecektir.

 

'BAŞKANLIK MAKAMINA GÜÇ VEREN KİŞİLİKLERLE BAŞARIYA ULAŞILIR'

Bizler Boluspor'un, kulüp başkanlığı makamından güç alan kişilerle değil; başkanlık makamına güç veren kişiliklerle başarıya ulaşacağına inanıyoruz. Mehmet İnceayan ile ilgili taktiri kamuoyuna bırakıyoruz.

Bolu kamuoyuna saygı ile duyurulur...

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.