VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜNLÜ MANKEN BOLU'YU ISITTI!

10 Eylül 2013

Bolu'da yeni hizmete giren oto test merkezinin açılışına katılan manken Ece Gürsel, mini eteğiyle zor anlar ...

Bolu'da yeni hizmete giren oto test merkezinin açılışına katılan manken Ece Gürsel, mini eteğiyle zor anlar yaşadı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da ünlü mankenle kısa süre sohbet etti.

Çaydurt mevkiinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'ndeki oto test merkezi Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, manken Ece Gürsel ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle açıldı. Açılış öncesi Başkan Yılmaz ve Durmuşlar, annesi Yıldız Gürsel ile birlikte açılışa gelen Ece Gürsel'in yanına giderek sohbet etti. Gürsel, daha sonra Başkan Yılmaz ve iş yeri sahibi Ufuk Yanık ile birlikte açılış kurdelesini kestikten sonra bir otomobilin sürücü koltuğuna geçerek aracın testini yaptı. Gürsel, araca binerken frikik vermemek için büyük çaba sarf etti. Aracı test ederken heyecanlandığını belirten Gürsel, "Araçla hız yapmayı ve otomobil kullanmayı seven biriyim. Hızlı gitmekten zevk alıyorum ama hızlı gidilmemesini tavsiye ediyorum" dedi.

Yeni albümünün önümüzdeki ay çıkacağını da hatırlatan Gürsel, heyecanla beklediği albümünün ilk albümden daha başarılı olduğunu söyledi. 

1 yorum yapılmış
  • mertcan
    9 Eylül 2013 • 11:00
    alaatttinn cok fena yan gözle kesiyor :D yuru be başkan :D:D
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.