VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SÜRÜCÜ ES GEÇEMEDİ!

10 Eylül 2013

Yeniçağa ilçesinde bir sürücü tarafından yaralı halde yol ortasında bulunan şahin, tedavisinin ardından doğaya salıverildi.  ...

Yeniçağa ilçesinde bir sürücü tarafından yaralı halde yol ortasında bulunan şahin, tedavisinin ardından doğaya salıverildi. 

 

D-100 Karayolu’nun Yeniçağa ilçesinde otomobiliyle Bolu istikametine seyreden Murat Büyükkapı isimli sürücü, yol ortasında bir hayvanın yattığını gördü. Otomobilini emniyet şeridine çeken sürücü, yerde yatan hayvanın yaralı bir şahin olduğunu fark etti. Yaralı şahini otomobiline alan sürücü hemen veterinere götürdü. Ayağından ve kanadından yaralandığı fark edilen şahine veteriner hekim tarafından müdahale edildi. Kısa sürede tedavisi tamamlanan yaralı şahin daha sonra doğaya salıverildi. Yolda giderken yaralı şahinin canlı olduğunu görünce durduğunu söyleyen Murat Büyükkapı, “Seyir halindeyken yerde bir hayvan gördüm. Kımıldayınca hemen durdum. Yanına gittiğimde şahin olduğunu anladım. Hemen veterinere gittim ve tedavi ettirdik. Daha sonra da doğaya geri bıraktık” dedi.

1 yorum yapılmış
  • halil özdemir
    9 Eylül 2013 • 11:00
    bende bir yençağalı olarak bu beyefendiye teşekkürler ederim var olsun saygılar sunarım ...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.