VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GURBETÇİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

10 Eylül 2013

Mudurnu ilçesinde gurbetçi bir ailenin çocukları, biriktirdikleri harçlıklarla okul eşyası alarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ...

Mudurnu ilçesinde gurbetçi bir ailenin çocukları, biriktirdikleri harçlıklarla okul eşyası alarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere akrabalarına teslim ettiler. 

 

Almanya’da yaşayan Bayrakçeken Ailesi, yaz tatili için Bolu’nun Mudurnu ilçesine geldi. Ailenin kızları Kübra, Beyaz ve Nida, okulların açılmasıyla birlikte örnek bir davranışa imza attı. Üç kız kardeş, gurbette biriktirdikleri harçlıklarını bir araya getirerek okul eşyası aldı. Defterden kaleme, yapıştırıcıdan silgiye kadar birçok okul eşyasını kolilere koyan kardeşler, daha sonra eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtmaları için akrabalarına verdi. Anne Vildan Bayrakçeken ve Baba Hayri Bayrakçeken, kızlarının duyarlı davranışından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Almanya’da bizden aldıkları harçlıkları biriktirmişler. Daha sonra bize gelerek yardım yapmak istediklerini söylediler. Biz de destek verdik. İhtiyaç sahiplerine ulaşabilirsek çok mutlu oluruz. Umarım bu yardımlaşma herkese örnek olur” dediler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.